#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslerayi elestirdigim cok maclar olmustur, hatta 3 yil yaptigi kontrati da cok yüksek bulmustum. Ama helal olsun, karekteri ve durusuyla her türlü destegi hak ediyor.
Herkes tabi ki eleştirilebilir ama Muslera gerçekten bambaşka karakter sene sonu 3 yıl daha uzatılabilir 1-1.2 m euro'dan ben olabildiğince kalması gerektiğini düşünüyorum. Artık bizim için bir oyuncudan fazlası bir efsanemiz.

Herkes tabi ki eleştirilebilir ama Muslera gerçekten bambaşka karakter sene sonu 3 yıl daha uzatılabilir 1-1.2 m euro'dan ben olabildiğince kalması gerektiğini düşünüyorum. Artık bizim için bir oyuncudan fazlası bir efsanemiz.
3 yil fazla olur. Kontrat sonu sene sene bakmak lazim. Sonucta yasida ilerliyor.

Sözlesmesi bitmesine yaklastiginda bakilir. Belirli yastan sonra oyuncular birden acayip düsüse gecebiliyor. Cok erkenden uzatmak fazla mantikli degil. Zaten ülkesine falan dönmeyi düsünmüyorsa, Avrupadan baska tekliflerin yüzüne bakmaz

Muslerayi elestirdigim cok maclar olmustur, hatta 3 yil yaptigi kontrati da cok yüksek bulmustum. Ama helal olsun, karekteri ve durusuyla her türlü destegi hak ediyor.

Muslera, birakin bizi, ulkemize gelmis ve bu kadar sure oynayip rakiplerinin canini yakmis (kupalar almis, maclar kazandirmis) biri olmasina ragmen en cok sevilen isimlerden a-dan-z'ye. O nedenle, saygiyi sonuna kafar hakeden ve coktan "elit" seviyesine ulasmis bir isimdir bizim tarihimiz adina. Sadece bize degil, ulkesinin Milli Takimi'na da buyuk katkilari olmustur. Yani koftiden oyuncu degildir. Hem guzel bir karakter, hem dominant bir winner hem de yasayan ve ayni anda aktif oynayan tek efsanemizdir an itibariyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt