#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte böyle vefa gösterelim, geçmişin hatrına susalım sesimizi çıkarmayalım, efsanemiz ne olursa olsun destek olalım diyoruz tamamen kendi beceriksizliği yüzünden 2 puan kaybettiğimiz bir maçtan sonra utanmadan sırıtıyor. Eleştireceksin arkadaş gerekirse göndereceksin. En çok bu adama öfkeliyim 2 golde net hatan var kalene 3 şut gelmiş 3 gol yemişsin ama utanmadan sırıtıyorsun maçtan sonra. Yazık gerçekten üzülüyorum.

İkinci yari bir şutları var top geçtikten sonra atladı kaleye gitse goldü oda .
Ilk gol komedi ayakta kalsa tutacak ikinci gol desen vur topu kac tane güzel pas attın ki sanki şimdiye kadar Trabzon maçında da aynısı yapmıştın .3 .golde nereye zıplıyorsun
2. Golü gectim. İlk gol yenmez abi ya sinirim bozuldu. Ulan o adam oraya vuracak topu. Kaleyi ortalasana. Sağ diregeyakin duruyor. Deli olacam ya.

Başakşehir kupa maci ilk golü izleyin o da yenmezdi. Dikkatli izleyin o golu

Sana çok şeyler diyesim var. Başakşehir maçı hakem filan bizi eledi ama orda da ilk golde yine sabanligini yapmistin. Herkes unuttu gitti. Bu sene şampiyonluk giderse bu maçı umutmam

Muslera böyle oynarsa şampiyon filan olamayız bu haftalarda maç alması gerekirken maç veriyor.

Beşiktaş maçında gönlümüzü alma dışında bir seçeceği yok, hatalı goller gelirse ıslıklanma başlayacak gibi görünüyor zaten.

Rakiplerin bile haksiz rekabet olarak gordugu efsanemizin cok kotu bir gunune geldik. Kalan maclarda hatirlat kim oldugunu ve bizi sampiyon yap bir kez daha.

Bir maçla gömülecek bir adam değil. Ama yıllardır bir gerçek var ki sen kısa top atma abi. Topu rakip sahaya göndermeyi kazmalık olarak algılama. Topu kalenden uzakta tutacaksın bu kadar basit ya. Kısa pas yok kardeşim yok yok yok.

Seneye kesinlikle ya yedek kalmalı ya da jübile maçını oynamalı

Sürekli ayağı iyi kaleci deniyor ama bu ayağı yüzünden yedirdiği kaçıncı gol sayamadım artık ben

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İlk golde nerde durdugunu gosteren fotoğraf yok mu. Acemi kaleciler bunu yapmaz.

Hala sinirliyim. Sanki genc oyuncu da transfer yapmaya calisip ayaginin ne kadar iyi oldugu mu saniyorsun? Vur gitsin yaw. Ts macini da veriyordu. Ligin son haftalarinda yapilmaz. Sadece galip gelmen gerek

Yıllardır ligde bu kadar tecrubeli diyoruz ama en telaşlı en gergin en hataya meyilli hep Muslera oluyor nedense.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt