#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerçekten artık vedalaşmak gerekiyor bir insan aynı hatayı 50 kere yapmaz son 3 sezondur bunu yapıyor ve ders almıyor

İlk 2 gol hatalı diyoruzda 3. Golde topu ellese yine gol olmayacak onu da direk tutuyor. Onun için pek kizamam tabi normal olanı yapamamış ekstra bekliyoruz adamdan

Bjk maçında ben Okan hoca olsam yedek bırakırım, formsuz kere formsuz, Okan asla bu kadar kötü olmaz

Hala sinirliyim. Sanki genc oyuncu da transfer yapmaya calisip ayaginin ne kadar iyi oldugu mu saniyorsun? Vur gitsin yaw. Ts macini da veriyordu. Ligin son haftalarinda yapilmaz. Sadece galip gelmen gerek
A.demir maçını da veriyordu.. 2.yarinin başında emre akbaba nin penaltı beklediği pozisyonda topu direk adama atti

Yarın iş olmasa sabaha kadar buna sallamak isterdim. Akılla izah edilecek birşey değil bunun yaptigi

Son 5 maçta kalemize isabetli 10 şutun 6sı gol olmuş.

Önceki maçlarda da hata yapıyordu ama tabelaya yansımıyor ya da dikkat çekmiyordu.

bjk maçlarını sever, bu akşamki gibi bir performansı o maçta bekliyordum, umarım rutinini bozar da bjkye karşı maç ya da en azından puan kazandıran bir performans izlettirir bize.

bu paslaşma manyaklığı terim zamanından kalma bir kötü alışkanlık.bu adamın ayağı berbat,paslaşması tamamen yasaklanmalı

kötüydün ama olsun yinede sen ve boeyin ortak düşmanlarına zaniolo tersten girsin kaptan

seneye Avrupa maçlarında kalede filan olursa hiç bir maçı kazanamayız. Herkes bunun ayaksızlığını tespit ederek karşımıza gelecek.

seneye Avrupa maçlarında kalede filan olursa hiç bir maçı kazanamayız. Herkes bunun ayaksızlığını tespit ederek karşımıza gelecek.

Tek sorun ayağı olsa neyse de, 3 sakatlık geçirmiş artık, bugün diagnenin golunde açılmadı, kalede hareket bile edemedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt