#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnönü deplasmanlarında sıçıp sıvamasıyla ünlüdür kendisi! Bakalım bu sefer ne yapacak?

İyi kaleci ancak bu tarz sezon içerisinde minimum birkaç sakarlık yaptığı maç oluyor, 4-2 biten çevirdiğimiz Orduspor maçı geldi aklıma dün yaptığı hatada, orada da topu Selçuğa çarptırıp kalemizde girmesini sağlamıştı nasıl becermişti hala aklım almıyor.

Sezon sonu iddialar doğrultusunda Livakovic gerçekten iyi olur. Muslera da antrenörlük yapmalı kulüpte.

Maç alırdı önceden şu an maç veriyor. Bu sene ön plana cikmamasinin sebebi defans kurgumuzun iyi olmasi sebebiyleydi. Kalemize şut gelmeyen maçlar geçirdik.

Konya maçı gibi oldu resmen kaleye 5 top geldiydi Konya maçında 4ü gol 2si geçerli idi, 1 tane kurtarışı vardı.
Dünde 4 top geldi 3ü gol 1i auta çıktı.
Topu ayağı veya eli ile oyuna sokma konusunda dünyanın en kötü 3 kalecisinden birisi olabilir.
Yıllarca Taffarel gibi bir adam ile çakışmasına rağmen olmadıysa hiç olmaz zaten.
Geçen sene de böyle saçma sapan paslar yüzünden çok gol yemiştik ve gidip Taylana saydırıyorduk hep :)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

aslında fizik olarak gayet fit bir adam, ama sakatlıklar onu kötü etkiledi sanırım, bizdeki kredi çok yüksek ama formsuz olduğu gerçeğiyle de yüzleşmek lazım, umarım güzel bir sonla uğurlarız onu

Söylemeyim diyorum söylemeyim diyorum da Gomis'i kader arkadaşı olarak mı görüyor acaba?

İkisi de yaşlandı ve sene sonu sözleşme yapılmama ihtimali yüksek. Gidipte Galatasaray kaptanının ortalık karışıkken Gomisin paylaşımını beğenmesinin başka bir anlamını bulamıyorum...

Dün o topu bam diye ileri şişirmiş olsan bugün çok farklı mutluluk vardı bu sayfalarda ...

Bu adam hep böyleydi.Alın izlenin şampiyonluk maçında maçın başında yaptığı hataya bakın (10. saniye videoda ) bütün senenin emeğini hiç ediyordu yine adam atamadı.ilk golde de hatası var. Her sezon 5-6 kere böyle hata yapıyor rakipler beceriksiz olduğu için 2-3ünü atabiliyorlar.
Avrupada da böyle yapınca 4lük 5lik oluyorduk adamlar acımıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt