#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben muslera'yı çok seviyorum, ama galatasaray'a tapıyorum. bugün eleştirilmesi gerekiyor. bu kulüp 3 sezondur şampiyon olamıyor kendisi kaptan iken ve hatta çok zor sezonlar geçiriyor camia. bunun bilincinde tam anlamı ile konsantre olması gerekirdi nando'nun. bu sezon içerisinde çok güzel bir seri yaptık sonra da bitti, ardından tekrar toparladı takım, tam da bu yüzden, iç sahada nispeten kolay bir fikstürde üç golde de hatan olmamalı. icardi ve nelsson'a da kızılır maç özelinde, ama onlara bir kızılır ise sana iki kızılır muslera. umarım şampiyonlukta iz bırakan kurtarışlarına devam ederken, aşırtma pas inadından vazgeçer artık. kendisi için de top ayağına gelmişken "vur" sesini duymak hoş olmamıştır diye düşünüyorum.

Yedirdigi 2. golden ziyade ilk gol üzdü. 2. Goldeki hata beklenmedik değil yapıyor bunu ama ilk gol emeklilik çanları çaldirdi.

Seneye kesinlikle as kaleci olmaması gerekiyor, Fenerin Volkan ile yaptığını yapmayalım, Muslera giderse biz ne yaparız kafasını da bırakalım, Kaleci bulunmayacak bir adam değil, Muslera da elbet bugün yarın bırakacak, duygusallığı bırakalım ve düzgün bir kaleci alalım, ilk aklıma gelen eski ads kalecisi muriq olabilir, başka da bulunur

Diagne'nin golü öyle aman aman tutulmayacak bir top değildi bence. Çok geç yere yattı orada. Ben Muslera'ya yazıyorum o golü.

Beşiktaş deplasmanında sapıtıyor son senelerde, haftaya yine mala bağlarsa orada işimiz var gerçekten.

Normalde şu haftalarda şampiyonluk modunu açmasını beklediğimiz bayrak adamın hatalarını konuşuyoruz şimdi. Beni bilen bilir Muslera'yı çok çok severim ama yerine iyi bir kaleci alternatifi bulunursa yerini önümüzdeki sezondan doldurmaya başlamakta sorun görmüyorum açıkçası. 2024 sezonunun sonunu beklemeye gerek yok. Kötü bir ayrılığı hak etmiyor Muslera, hem ona hem bize yazık olur.
Torun sahibi olana kadar GS'de as kalecilik yapmaya devam etmeli

6-7 Ay önce dedigin senin ellerinde Kapo
3 haftalik lesligini + inönü lesligini boz

kaleye gelen son 20 şutun 15 ini yemiş heralde boş bıraksakta aynı yerdik hemen hemen

nolur su ts macina kadar oldugun formuna dön..

Kendisiyle yollarımızı ayırma vaktimizin üç yıl önce geldiğine inanıyorum

Foruma üye olduğumdan beri de gitmesi gerektiğini söylüyorum

Cengiz yönetimi popülistlik uğruna kendine korkunç bir kontrat verdi

Fakat yine de bu sezon sakatlanana kadar iyiydi kabul etmek gerek. Sakatlıktan maalesef kötü döndü

burada yazılanları görünce gs forumuna mı girdiğimden şüpheleniyorum

tamam eleştirin ama yazılanlar çok ofansif.

CLde bile büyük takımların bu tarz hata yaptığı kaleciler olabiliyor. hiç mi hata yapan kaleci görmediniz

en basiti açın bakın liverpool-r-madrid maçına kaleciler neler yapmış

1682584985065.webp

Kadın tutuklanmış .Umarım çok para kaptırmamıştır yoksa yine derbeder takılacak.

maçı verdin tebrik ederim seni bir daha Galatasaray formasıyla görmem seni umarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt