- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Timur falan sökmez, bizzat Dursun baskanin devreye girmesi gerekiyor artik. Bunaldik be kardesim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dursun kimsenin beklemediği bir ortamda Sneijder'in biletini kesmişti, bunun da kesebilir, ben şaşırmam. Böyle radikal huyları var Dursun'un.Timur falan sökmez, bizzat Dursun baskanin devreye girmesi gerekiyor artik. Bunaldik be kardesim.
sonra 3 yıl sövmüslerdi göbekli sneijderi gonderdi diyeDursun kimsenin beklemediği bir ortamda Sneijder'in biletini kesmişti, bunun da kesebilir, ben şaşırmam. Böyle radikal huyları var Dursun'un.
SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çok doğru bir karardı. Gondersinde sovsunlersonra 3 yıl sövmüslerdi göbekli sneijderi gonderdi diye
buyuk ıhtımal 10 yıl söverler dursuna
Sneijder olayı tam sacmalikti yahu adam 100 kiloydu bizden sonra futbol hayatı 1 yıl içinde bitti kulübü çiftliğe çevirmişti hoca bile getirtiyordu kalsa şampiyon olamazdık o sene. Bütün bunlara rağmen hala Sneijder gönderilmemeliydi o zaman diyen milyonlarca taraftarımız vardır. Komedi gibi olaysonra 3 yıl sövmüslerdi göbekli sneijderi gonderdi diye
buyuk ıhtımal 10 yıl söverler dursuna
Ay hadi inşDursun kimsenin beklemediği bir ortamda Sneijder'in biletini kesmişti, bunun da kesebilir, ben şaşırmam. Böyle radikal huyları var Dursun'un.
SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Real Madrid 1 sene 1 sene veriyor yaşlılaraAy hadi inş