#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri verse ne olacak nelsson apoya les kargasi gibi kapatmislar oraya basacajlar. Yine secenegin uzun oynamak olacak. Tek yapacagi ya kafadan uzun oynamak yada riske girmemek icin dogrudan apo veya nelssona oynamak ki önceki yedigimiz gollerin kopiyasini yasamamak icin.
Geriye dönmüş olsa muslera uzun vuracak gol yememiş olacaksın. Muslera bunları yapmayı bırakmalı ama pası verdiği adam da saçma sapan kaptırmamalı. Böyle durumlarda kaleciye geri verirsin pası

Gecen hafta diagneden yedigi gol zaten ayri bi faciaydi.

O Real Madrid. O onu yapabilir. Cunku yerini doldurabilecek guce ve paraya sahiptir. Sen oyle yapamazsin 30+ oyunculara cunku kimse imzayi cakmaz o zaman. Bunu idrak edemiyor musunuz?

Katılmıyorum. Real gibi agresif olamazsın ya da katı davranamazsın, kabul ancak sende performans kriterleri ekletirsin. Bunu rakiplerimiz yaptı bir dönem Aysal’da yapmıştı bazı transferlerde. Yapabildiğin kadar diyelim. Feghouli için 2.5 sene boşa ödeme yaptık atmazsa da atmasın imzasını.

Ben de son zamanlardaki formunu begenmiyorum ve yavas yavas vaktinin bizde dolduguna inanmaya basladim.

Ama dünkü mac icin kesinlikle elestirilmez. Ikinci golde hic hatasi yok, sergio bostaydi ve bayagi zamani vardi. Ücüncü gol de zor bir toptu. Hadi iyi zamanlarinda tutardi onu diyelim.

Ama ikinci golde sucu var diyen kafayi yemistir

Geriye dönmüş olsa muslera uzun vuracak gol yememiş olacaksın. Muslera bunları yapmayı bırakmalı ama pası verdiği adam da saçma sapan kaptırmamalı. Böyle durumlarda kaleciye geri verirsin pası
Tamam iste muslera uzun vuracak, kafadan yap sunu golü yemeden. Bunu görmiyormusun hatta ayni sekil apo nelssonu kapatmislar bunu demek istedimde arkadas anlamadi. Atacaksan kenara atacan, yinede oraya atmandan daha risksiz cünkü kalecinle bire bir kalmiyor.

Son düzenleme:
Teknik heyet uyuyor, tamam oyunu kalenden kur ama arkadas talimat verde top kanatlardan baslasin, sen ceza sahasinin disindaki oyuncuya topu verirsen oda cevre kontrolu yapmasa boyle gol yedirirsin takimina, gecen sezon kac tane ayni bu tür golden yedik ?

Teknik ekip hic mi ders almaz bu konuda? Herkes tuturmus kaleden oyun kurmaya, bunu yapiyorsan bu tür defansdan cikislar saatlerce günlerce antremanda calisman gerek, de zerbinin oynattigini futbolculara izlet sonra haydi aslanlarim sizde böyle cikinla olmuyor bu isler.

Terim buni denedi takim rezil oldu, okan bunu deniyor hala ayni golleri yiyoruz. Yapamiyorsaniz denemeyin bu tür defansdan oyun kurmayi.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

HSV'deki Fernandes biraz daha iyi kaleci olsa aslinda bomba gibi kaleci olur ama iste yetersiz. Ayak kalitesi cok iyi.

Pena cok kotu degildi sanki ya.
Pena olmaz. Onun ayaklari iyidi zaten Barcelona alt yapisindan ciktigini belli ediyordu bu konuda ama genel kaleci performansi yetersiz. Gecen sene takim cacik gibi olunca biraz topcuya benzeyeni iyi diyorduk.

Ben genel olarak Gunay Amerika pazarindan devam etmemiz gerektigini dusunuyorum bizim kaleci faktoru oradan daha sansli cikiyor. Livakovic da iyi tercih ama Hirvat kaleci tutar mi burada bilmiyorum. (kalitesinden oturu demiyorum bunu, cografya/kultur farki diyelim)

Pena olmaz. Onun ayaklari iyidi zaten Barcelona alt yapisindan ciktigini belli ediyordu bu konuda ama genel kaleci performansi yetersiz. Gecen sene takim cacik gibi olunca biraz topcuya benzeyeni iyi diyorduk.

Ben genel olarak Gunay Amerika pazarindan devam etmemiz gerektigini dusunuyorum bizim kaleci faktoru oradan daha sansli cikiyor. Livakovic da iyi tercih ama Hirvat kaleci tutar mi burada bilmiyorum. (kalitesinden oturu demiyorum bunu, cografya/kultur farki diyelim)
Livakovic gelsin biz tuttururuz onu taraftar olarak. Refleksleri çok iyi kaleci

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt