#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam iste muslera uzun vuracak, kafadan yap sunu golü yemeden. Bunu görmiyormusun hat ayni sekil apo nelssonu kapatmislar bunu demek istedimde arkadas anlamadi. Atacaksan kenara yinede oraya atmandan daha risksiz cünkü kalecinle bire bir kalmiyor.
Ben zaten musleranın göbeğe sırtı dönük adama pas atmasının yanlış olduğunu kabul ediyorum. Musleranın bu hatayı yapması sergioya topu kaptırma hakkı vermiyor.çevre kontrolünü yapmadıysan pası anında kaleciye geri vereceksin bu kadar basit. Bunu alt seviye ortasaha oyuncuları bile bilir

Katılmıyorum. Real gibi agresif olamazsın ya da katı davranamazsın, kabul ancak sende performans kriterleri ekletirsin. Bunu rakiplerimiz yaptı bir dönem Aysal’da yapmıştı bazı transferlerde. Yapabildiğin kadar diyelim. Feghouli için 2.5 sene boşa ödeme yaptık atmazsa da atmasın imzasını.
Mata'ya yaparsin, Mertens'e yaparsin cunku bunlar 35-36 yasina gelmis. Sen git Icardi'ye bir senelik sozlesme teklif ediyorum diyebilirmisin? Icardi belki uc ornek diyelim, o zaman Oliveira da 30 yasinda gel 1+1 senelik sozlesme deseydik gelirmiydi? Imkani yok.

Feghouli ornegi de tam dogru degil, onu aldigimizda yasi 27 idi yani yasli oyuncu degildi.

Pena olmaz. Onun ayaklari iyidi zaten Barcelona alt yapisindan ciktigini belli ediyordu bu konuda ama genel kaleci performansi yetersiz. Gecen sene takim cacik gibi olunca biraz topcuya benzeyeni iyi diyorduk.

Ben genel olarak Gunay Amerika pazarindan devam etmemiz gerektigini dusunuyorum bizim kaleci faktoru oradan daha sansli cikiyor. Livakovic da iyi tercih ama Hirvat kaleci tutar mi burada bilmiyorum. (kalitesinden oturu demiyorum bunu, cografya/kultur farki diyelim)
Turkish olmasinda biri bulunur illah.

Ki Muslera seneyede kalacak ben oyle kabul ettim.

Hadi 20 tane ayini sekilden gol yedigimizi gectim, peki kornerden hep ayni sekil gol yedigimizi ne diyeceksiniz? Insan bunadami önlem almaz? Hadi yan toplara cikmiyorsun anladik e asil ozaman direge adam alman daha da gerektirmezmi? Direkte Adam olsa ilk yariyi 1 0 kapatacagiz bunu konusan yok.

Turkish olmasinda biri bulunur illah.

Ki Muslera seneyede kalacak ben oyle kabul ettim.
Benim adim Alper oldugu kadar Muslera'nin seneye kalacagini 100% emin olabilirsiniz. Sozlesmesi bitene kadar kimse ona 'git' demeyecektir cunku. 1 sene daha kaldi.

Bende bu sebeple iyi bir genc kaleci alirdim ve son senesinde 'cikin rekabet edin' derdim teknik heyet olarak. Ayni Inter'in Handanovic ve Onana da yaptigi gibi. Handanovic 11'de basladi sonra herkes bakti Onana daha iyi ve bir daha formayi vermedi zaten. Bizde de buna benzer gecis olmali cunku Muslera oyle yada boyle bu kulubun efsanesi.

Sozlesmesi var yollayamayiz gibi bide yedege de alinamiyormus.
Güzel güzel konuşacaksın ikna edeceksin. Yöneticilik bunun için var. Çıkıp biz musleradan memnunuz diyorlarsa her ağır elestiriye açık olacaklar. Ulan adam 2 senedir bitik. Sneijder gitsinde demiştim. Gördüm çünkü bittigini sahada. Ertesi sene davul gibi oldu zaten

Pena olmaz. Onun ayaklari iyidi zaten Barcelona alt yapisindan ciktigini belli ediyordu bu konuda ama genel kaleci performansi yetersiz. Gecen sene takim cacik gibi olunca biraz topcuya benzeyeni iyi diyorduk.

Ben genel olarak Gunay Amerika pazarindan devam etmemiz gerektigini dusunuyorum bizim kaleci faktoru oradan daha sansli cikiyor. Livakovic da iyi tercih ama Hirvat kaleci tutar mi burada bilmiyorum. (kalitesinden oturu demiyorum bunu, cografya/kultur farki diyelim)
Katiliyorum pena genelde iyi kaleci degi, ayaklari iyi sadece.

Loivakovice versinler 15 filan. Yanlış adamlara veriyoruz. Kaleci seni şampiyon yapar
Zaten kalecin ve santraforun ust duzey olmali diger mevkilere nazaran. Bu iki mevkiden de - ileride iyi paraya satariz- mantalitesi olmamali. Diger mevkilerde bu al-sat olayini yaparsin ama kalede ve santraforda olmamali buyuk takimlarda zaten bu dusunce.

Benim adim Alper oldugu kadar Muslera'nin seneye kalacagini 100% emin olabilirsiniz. Sozlesmesi bitene kadar kimse ona 'git' demeyecektir cunku. 1 sene daha kaldi.

Bende bu sebeple iyi bir genc kaleci alirdim ve son senesinde 'cikin rekabet edin' derdim teknik heyet olarak. Ayni Inter'in Handanovic ve Onana da yaptigi gibi. Handanovic 11'de basladi sonra herkes bakti Onana daha iyi ve bir daha formayi vermedi zaten. Bizde de buna benzer gecis olmali cunku Muslera oyle yada boyle bu kulubun efsanesi.
Bravo ve Ter Stegen ornegi de var

Ama iste tr liginde yedege birakilmiyormus Musap oyle dedi

Mata'ya yaparsin, Mertens'e yaparsin cunku bunlar 35-36 yasina gelmis. Sen git Icardi'ye bir senelik sozlesme teklif ediyorum diyebilirmisin? Icardi belki uc ornek diyelim, o zaman Oliveira da 30 yasinda gel 1+1 senelik sozlesme deseydik gelirmiydi? Imkani yok.

Feghouli ornegi de tam dogru degil, onu aldigimizda yasi 27 idi yani yasli oyuncu degildi.

Doğru örnek zira Real o yaşta bir oyuncuya 5 sene sözleşme vermez veriyorsa da bu adam baya bir yıldız isimdir. Konu genelleme içerdiği için bende genelledim. Kendin diyorsun bak Mertens’e yaparsın diye. Demek ki yapılabiliyor. Yaparsın kardeşim maaşını arttırır yine yaparsın Real’de öyle yapıyor zaten artık alternatif çok sen almazsan diğerleri var. Maaş ve ödemesi fazla olur ona göre de limit koyarsın. Tamam biz agresif olamayabiliriz ama performans kriterleri de koyman buna engel değil. Feghouli örneği şu açıdan verdim sen 5 sene sözleşme verdiğinde 32 yaşındaki adama o garanti ücretleri veriyorsun. Aynı durum oluyor günün sonunda. Getirebilmek için verilen çılgın sözleşmeler yine aynı kaygı ile. Benzeri Belhanda ve Oliviera. Oliviera 4 sene sözleşme ile geldi mesela. Performans kriteri var mı ve varsa hangi ölçüde misal ? Biz bu adama şuan 34 yaşında kontrat vermiş oluyoruz Real mentalitesine bakınca onu demiş işte.

Teknik heyet uyuyor, tamam oyunu kalenden kur ama arkadas talimat verde top kanatlardan baslasin, sen ceza sahasinin disindaki oyuncuya topu verirsen oda cevre kontrolu yapmasa boyle gol yedirirsin takimina, gecen sezon kac tane ayni bu tür golden yedik ?

Teknik ekip hic mi ders almaz bu konuda? Herkes tuturmus kaleden oyun kurmaya, bunu yapiyorsan bu tür defansdan cikislar saatlerce günlerce antremanda calisman gerek, de zerbinin oynattigini futbolculara izlet sonra haydi aslanlarim sizde böyle cikinla olmuyor bu isler.

Terim buni denedi takim rezil oldu, okan bunu deniyor hala ayni golleri yiyoruz. Yapamiyorsaniz denemeyin bu tür defansdan oyun kurmayi.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bence bu is hocada degil oyuncularda, musleranin hic mi hafizasi yok? verme oradaki adama topu iste

Onana örnegin iyi, illaki gelecek sezona kaleyi devir alabilecek bi kaleci alinmali.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt