#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türk kaleci bulamıyorsak Livakovici alalim
Türk iyi kaleci yok bence üstüne gelen topa planjon yapıyor hepsi, Muslera tek de tutuyor bu topların çoğunu ama Musleranın en büyük farkı insanüstü refleksleriydi yaşı artınca onlarda azaldı o yüzden sıradanlaştı şu an. Bende kalmamasından yanayım seneye ama ağır eleştiriler saçma biraz.

Benim adim Alper oldugu kadar Muslera'nin seneye kalacagini 100% emin olabilirsiniz. Sozlesmesi bitene kadar kimse ona 'git' demeyecektir cunku. 1 sene daha kaldi.

Bende bu sebeple iyi bir genc kaleci alirdim ve son senesinde 'cikin rekabet edin' derdim teknik heyet olarak. Ayni Inter'in Handanovic ve Onana da yaptigi gibi. Handanovic 11'de basladi sonra herkes bakti Onana daha iyi ve bir daha formayi vermedi zaten. Bizde de buna benzer gecis olmali cunku Muslera oyle yada boyle bu kulubun efsanesi.
Yabanci kurali geregi olmuyor heral. Eger serbest kalirsa olur.

Bravo ve Ter Stegen ornegi de var

Ama iste tr liginde yedege birakilmiyormus Musap oyle dedi
Aynisini Real de yapti Casillas ve Lopez ile. Cunku kimse yillardir takimin as kalecisini ve herkes tarafindan sevilen sayilan birisini oyle kapiya koyamaz. Yakismaz da zaten. Gider iyi bir kaleci transferi yaparsin sonra rekabete sokarsin. Iyi olan gecer kaleye. Yasli olan da anlar yetersiz oldugunu ya birakir futbolu ya da baska takim bulur kendisine. Bizim de bu yuzden artik iyi bir kaleci transferi yapmamiz sart oldu bu yaz donemi.

Muslerada acayip kaleci sansi var. Ben senelerdir elestiririm. Sonunda yine sampiyon olur ve ben lafimi yutarim ins. bu sefer de böyle olur. :asd: Ama artik yavas yavas meziyetlerini kayip ettiginin gercegini degistirmez.

Hadi 20 tane ayini sekilden gol yedigimizi gectim, peki kornerden hep ayni sekil gol yedigimizi ne diyeceksiniz? Insan bunadami önlem almaz? Hadi yan toplara cikmiyorsun anladik e asil ozaman direge adam alman daha da gerektirmezmi? Direkte Adam olsa ilk yariyi 1 0 kapatacagiz bunu konusan yok.
Bunuda cevaplayin, 1 0 devreye girsek maci daha rahat götürürdük. Pozisyonlari yoktu ve o korner yani 30 dakikaya kadar cekinirek oynadilar. Herkes 2ci golü konusuyor ama macin bi kirilma noktasi o gol.

Bu dolandırılma mevzusu nedir ya? Tüm servetini kaybetmiş falan diyorlar bu ciddi mi? Abi bunun doğru olduğuna inanmak istemiyorum. Yani sen kariyerin boyunca Galatasaray'dan 50 milyon Euro'ya yakın para kazandın zaten daha fazlasını istemek nedir ben anlamıyorum bu nasıl bir aç gözlülük böyle. Sadece Muslera için söylemiyorum işin içinde Fatih Terim, Arda Turan, Emre Belözoğlu falan da var diyorlar. Bu insan oğlunun aç gözlüğünü nedir böyle ben anlamıyorum.

Kapatmislar diyor hala :asd:
Lan birde alıntı yapmadan yazmis :asd: kapatmislar iste, dogrudan nelssona oynasaymis muslera ozaman. Ne gerek var o pasi oynamaya oraya? Olinin en fazla yapcagi geri pas, muslerada yine uzun oynayacak. Ne gerek var ozaman orada riske girmeye. Kapatmislar dediysem oli onlara pas atsa olinin baskisini onlar yiyecek. Sonra al gülüm ver gülüm oluyor stoperler arasinda son haftalar izledigimiz gibi. Sanki pas yaparak kendi alanimizdan cikipta bu zamana kadar oyun kurduk kurabildik. Farkina vardiysan oynumuz daha cok transission possession degil. City yani possession oyunun krali guardiola bile son aylardir o oyun kurgusundan vazgecmeye basladi ki oyunu cesitlendirmeye basladi. Yukarda saydigim nedenlerden. Alper bile itraf etti bu oyunda büyük takimlarin senede 3 5 gol yedigini. Citynin oynun degistigine inanmiyorsan git bayern city macin tekrarina bak. Anlayana tabi. Bidahada yazmiyom finish.

Son düzenleme:
🗣️Nevzat Dindar: "Muslera'nın bütün mal varlığını kaybettiğine dair iddialar doğru değil. 1,5 milyon Dolar gibi bir kayıp söz konusu. Bundan dolayı da psikolojik açıdan etkilendiği kesin." (Skorer)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt