#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben pozisyonu tekrar izledim. Bazilariniz takinti hale getirmis maalesef. Oliveira bombos bekliyor ve topu istiyor ayrica pasi almadan soluna bakiyor. Ama iste sag tarafina bakmiyor biri geliyor mu diye. Pasi aldiktan sonra da yavasca hareket edersen topu kaptirirsin. Burada Muslera'yi suclamam herifin gorevi zaten bos pozisyonda pas atmak, sonucta oyunu geriden kurmak gerekiyor bam bum ileri vurmakla top oynanmiyor. Herkes ileri sisir istiyor aldigi toplari ama oyle bir talimati yok teknik ekipten.
Barcelona deplasmanı bir daha izlemeni tavsiye ederim.
Baskı altında kaç kere 40-50 metredeki Babel'e attık topu?!
36 yaşındaki kaleci 30-40 metre pas atamıyor. 4 kişi baskıya gelmiş, o topu ya ileri çıkan beke atarsın ya da sprinter bir oyuncunun koşu yoluna. Muslera baskı altında değil rahatlıkla atması lazım bu topları.
Attığı uzun toplar ya direkt rakibe ya da taca çıkıyor.
Ayağı iyi değil diye bir şey de kabul edilemez. 15 senedir bu işi yapıyor ayağın iyi değil se çalış geliştir.

Duran topta/yan topta da iyi değil.
Çizgide iyidi son 3 maç o da yok.
Böyle devam edecekse bir zahmet kulübeye otursun.

Varolsun yaptıklarını görmezden gelemeyiz tabii ama futbolda dün yoktur.
Seneye iyi bir kaleci almak elzem oldu. Muslera da biraz dinlensin artık.

Barcelona deplasmanı bir daha izlemeni tavsiye ederim.
Baskı altında kaç kere 40-50 metredeki Babel'e attık topu?!
36 yaşındaki kaleci 30-40 metre pas atamıyor. 4 kişi baskıya gelmiş, o topu ya ileri çıkan beke atarsın ya da sprinter bir oyuncunun koşu yoluna. Muslera baskı altında değil rahatlıkla atması lazım bu topları.
Attığı uzun toplar ya direkt rakibe ya da taca çıkıyor.
Ayağı iyi değil diye bir şey de kabul edilemez. 15 senedir bu işi yapıyor ayağın iyi değil se çalış geliştir.

Duran topta/yan topta da iyi değil.
Çizgide iyidi son 3 maç o da yok.
Böyle devam edecekse bir zahmet kulübeye otursun.

Varolsun yaptıklarını görmezden gelemeyiz tabii ama futbolda dün yoktur.
Seneye iyi bir kaleci almak elzem oldu. Muslera da biraz dinlensin artık.
Oliveira ya attığı pasta hiç bir sıkıntı yok. Diger mesajların devamını da okumanı tavsiye ederim daha net anlaşılır zaten sabahtan beri üzerine çokça yazdık çünkü.

Yaz dönemi iyi bir yabancı kaleci alınmalı zaten onu ayrıca tartıştık üyelerle.

Bu arkadaş çok feci dolandırıldığı için kötü oynuyor diyorlar.

Ben pozisyonu tekrar izledim. Bazilariniz takinti hale getirmis maalesef. Oliveira bombos bekliyor ve topu istiyor ayrica pasi almadan soluna bakiyor. Ama iste sag tarafina bakmiyor biri geliyor mu diye. Pasi aldiktan sonra da yavasca hareket edersen topu kaptirirsin. Burada Muslera'yi suclamam herifin gorevi zaten bos pozisyonda pas atmak, sonucta oyunu geriden kurmak gerekiyor bam bum ileri vurmakla top oynanmiyor. Herkes ileri sisir istiyor aldigi toplari ama oyle bir talimati yok teknik ekipten.
Bu konuda kesinlikle hata Oliveira da geriye gelip topu almak istiyor ama topu aldığı zaman geriden yaldır yaldır gelen Hadziahmetovic i görmüyor bile. Vizyon konusunda saha görüşü konusunda ligin en iyi orta sahasının böyle bir hata yapması kabul edilemez

Diğer yandan Muslera yı eleştirenlere de hak veriyorum Sergio oraya topu almaya geldiğinde arkası dönük belki arkasında Hadziahmetovic i görememiş olabilir ama Muslera kendi yarı sahamızda Beşiktaş ın 6 oyuncuyla birden baskı yapmaya geldiği görüyordur.

Belki Muslera Beşiktaş maçında 3 kurtarış yaptı ama 23 uzun pasta sadece 7 isabet sağladı %30 isabet oranından bahsediyoruz. Korkunç bir performans, takımımız topu kazanmış Muslera ya aktarmış ama Muslera 23 uzun pastan 16 tanesini doğrudan Beşiktaş a bırakmış

Mesela Muslera en prime döneminde de yapıyordu bunu ama en azından 14 maçlık galibiyet serisini yakaladığımız dönemde kurtarış yüzdesiyle bayağı bayağı öne çıkıyordu. Ayağı ne kadar kötü olsa da en azından sağ çizgide bekleyen Boey e o topu atabiliyordu

Gerçekten son 3 maçlık dönemde gerçekten müthiş bir performans kaybı var Muslera da

pena yazın bedavaya gelsin as kaleci olarak, ayakları iyi onun en azından mal mal goller yemez. büyük takım kalecisinin mutlaka ayakları iyi olmalı. muslera da kaleci antrenörü olsun taffy gibi

pena yazın bedavaya gelsin as kaleci olarak, ayakları iyi onun en azından mal mal goller yemez. büyük takım kalecisinin mutlaka ayakları iyi olmalı. muslera da kaleci antrenörü olsun taffy gibi
Ağa sen oyuncu falan önerme en iyisi

Pena
Denayer

Korner bayrağından frikik golü yediğini bilmiyoruz sanki bizde oynarken, mal mal gol yemez miş. Ne çabuk unuttunuz. Muslera'nın ilk geldiği döneme de Utkucan'ın attığı boş tweet ile kendisinin futboldan anlamadığını ispat etmiş edersin en fazla , gören de 12 yıldır kötü kaleci zannedecek.

Ulan bari o parayı altına gümüşe falan yatırır insan, ya da hiçbir şey bilmiyorsan git Uruguay'daki köyünden tarla falan al, taşa toprağa yatırım yap, ne insanlar ne paralar kazanıyor arkadaş. Sonra bide dolandırılınca ceremesini çekiyoruz, yok böyle birşey ya.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ağa sen oyuncu falan önerme en iyisi

Pena
Denayer

Korner bayrağından frikik golü yediğini bilmiyoruz sanki bizde oynarken, mal mal gol yemez miş. Ne çabuk unuttunuz. Muslera'nın ilk geldiği döneme de Utkucan'ın attığı boş tweet ile kendisinin futboldan anlamadığını ispat etmiş edersin en fazla , gören de 12 yıldır kötü kaleci zannedecek.
ikisi de gayet iyi oyuncu, bonservissiz daha iyi alternatif yok, nelsson satılırsa o paraya rashica icardi bonservis alınır bir daha kaleci stopere para mı verecez

ikisi de gayet iyi oyuncu, bonservissiz daha iyi alternatif yok, nelsson satılırsa o paraya rashica icardi bonservis alınır bir daha kaleci stopere para mı verecez
Ikiside les bir oyuncu . As oyuncu falan bu saatten sonra bizde olamazlar.
Alacak kadar aptal oldugumuzu da zannetmiyorum. Pena'dan daha iyi kaleci cok rahatca bulunur, Denayer zaten gereksiz gittik Kaan'i aldik. Nelsson'un yerini hayatta dolduramaz.

Hacım, arada böyle saçmalıyordun ama yanlış hatırlamıyorsam ilk defa şampiyonluk modu açman gerekirken bunu hem de üst üste yapıyorsun. Sana güveniyorum hala açıkçası, kafayı topla ve veda edeceksen de güzel bir veda olsun.

Şampiyonluk modunu açmasını beklerken Sakar Şakir modunu açtı, konu aile filan olsa neyse de mevzu para yani. Şampiyon olsak alacağın prim zaten zararını epey karşılar. Kendine gel kaptan.

Şimdi başakşehir şampiyonluk maçını izliyorum orda da aynı şekilde top kaybetmiş sonra çeviklik gösterip pozisyonu kurtarmış.Aynı hatayı 1 kere 2 kere yaparsın da 6-7 oldu galiba Musleranınki

Arkadaslar muslerayi senelerdir en fazla elestirenlerdenim ama hakaret etmeyelim kendi oyuncumuza, bukadari fazla. Heleki seneler üzeri bukadar sampiyonluk görmüs bi oyuncuya.

Sinirim geçtikten sonra izledim. o pozisyonda hata oliveira'nın. 3. golü onun klasında kalecinin yememesi lazımdı. kaybettiği para yüzünden morali bozuk olabilir, doğaldır. paraları yürüten kadının üstüne kabus gibi çökmemiz lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt