#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç mi yerli kalecide şansımız tutmaz.
Oynatmiyoruz da aslında şans versek olabilir.
Beğenmediğimiz Altay irfancan mert neler yapıyor. Yan topları iyi olan ayakları temiz oyunu hızlı başlatan uzaktan gol yemeyen kaleci olsa yeter .

Neler yapıyorlar :D

Muslera gözünü seveyim rakibe asist yapma, baskı altındaki adamlara pas atma. Sen bildiğimiz Muslera gibi ol zaten kazanacağız.

bjk maçındaki sergioya attığı pası abartıyorsunuz musleranın hatası orada %5 bile değil

Abi bu adam sadece Galatasaray kariyeri boyunca 50 milyon Euro civarı para kazandı 700 bin Euro falan bu adama o kadar koymaz, ben performansının dolandırılma olayıyla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Sakatlıktan sonra toparlayamadı, oyunu başlatma konusunda zaafı uzun süredir var olan birşey zaten. Umarım kalan 4 maçta eski Muslera gibi oynar.

Abi bu adam sadece Galatasaray kariyeri boyunca 50 milyon Euro civarı para kazandı 700 bin Euro falan bu adama o kadar koymaz, ben performansının dolandırılma olayıyla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Sakatlıktan sonra toparlayamadı, oyunu başlatma konusunda zaafı uzun süredir var olan birşey zaten. Umarım kalan 4 maçta eski Muslera gibi oynar.
Renkdaş 28 maçta 20 gol yiyen takım son 2 maçta 6 gol yemiş, kalede ismail çipe var gibi, ruh hali iyi değil her topu içeri aldı, kaybettiği para yüzündendir bence kendi düşünmese evde eşi ve ailesi başının etini yiyiyordur. Ama biraz zaman geçti, belki toparlar diye umut ediyorum, eğer bir maçı daha böyle oynarsa sıctık demektir, kendisiyle konuşulmalı iyi değilse okan koçuk geçsin kaleye derim.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nerden nereye herkes Muslera'ya güvenirken şimdi güvenilmiyosa sezonun geriye kalan maçlarında iyi oynasa bile yeni sezona yeni 1 kaleciyle başlamalıyız.Yedek olmayı kabul etmiyosa da gider kaptanımız yoksa gün geçtikçe ilk 11 olarak kalması Galatasaray'ın zararına olacaktır.Milanlı olarak her ne kadar sevmesem de İnter - Handanovic örneği var.O kaleci değişikliğini daha önce yapsalar 1-2 şampiyonlukları daha olabilirdi belki de..

Renkdaş 28 maçta 20 gol yiyen takım son 2 maçta 6 gol yemiş, kalede ismail çipe var gibi, ruh hali iyi değil her topu içeri aldı, kaybettiği para yüzündendir bence kendi düşünmese evde eşi ve ailesi başının etini yiyiyordur. Ama biraz zaman geçti, belki toparlar diye umut ediyorum, eğer bir maçı daha böyle oynarsa sıctık demektir, kendisiyle konuşulmalı iyi değilse okan koçuk geçsin kaleye derim.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bir maç daha böyle oynar ve puan kaybedersek zaten daha forma falan giyemez. İşin şakası yok 5 hafta kaldı şurada final haftaları. Bugün daha konsantre ve iyi bir Muslera bekliyorum umarım aksi bir durum olmaz.

Kaleye gelen bütün toplar gol onu anladık da, bari top sendeyken rakibe pozisyon hediye etme. Bugün özelinde başka hiçbir beklentim yok.

Bu sene hayırlısıyla şampiyon olduktan sonra sözleşmesi fesh edilmeli. Gitsin emekliliğini kendi ülkesinde yaşasın arkadaş yetmez mi maddi manevi kazandıkları?

iyi oyun kötü oyun değil bence olay. adam artık 1 ay sonra 37 olacak ve hem yaşı, hem de yakın zamanda geçirdiği sakatlıklar yüzünden eskisi kadar atletik değil. yer tutması hala iyi ama topa atlayamadıktan sonra nerde durduğunun da her zaman çok önemi olmuyor. volkan gibi aptal bi insan olmadığı için ihtiyarlığı onun kadar yormayacaktır ama iyi zamanlarını geride bıraktığı da aşikar artık.

yazın iyi bi kamp döneminden sonra birkaç hafta daha hürmeten denenip gene aynı performans olursa ardındaki kaleciye 11'i teslim etmesi gerektiğini düşünüyorum. zaten 1 senesi kalmış olacak, sıkıntı çıkarmazsa omuzlarda emekli edilir, sonra da daha da çok ihtiyacımız olan kaleci antrenörlüğü departmanında antrenörlüğe başlar.

iyi oyun kötü oyun değil bence olay. adam artık 1 ay sonra 37 olacak ve hem yaşı, hem de yakın zamanda geçirdiği sakatlıklar yüzünden eskisi kadar atletik değil. yer tutması hala iyi ama topa atlayamadıktan sonra nerde durduğunun da her zaman çok önemi olmuyor. volkan gibi aptal bi insan olmadığı için ihtiyarlığı onun kadar yormayacaktır ama iyi zamanlarını geride bıraktığı da aşikar artık.

yazın iyi bi kamp döneminden sonra birkaç hafta daha hürmeten denenip gene aynı performans olursa ardındaki kaleciye 11'i teslim etmesi gerektiğini düşünüyorum. zaten 1 senesi kalmış olacak, sıkıntı çıkarmazsa omuzlarda emekli edilir, sonra da daha da çok ihtiyacımız olan kaleci antrenörlüğü departmanında antrenörlüğe başlar.
10 yıldır direklere oyuncu koymayı akıl edemeyen adam bir zahmet kaleci antrenörlüğü yapmasın. Bu mevzu FT'nin yardımcı antrenör mevzusuna benzer yoksa.
Nasıl her iyi futbolcu iyi TD olamıyorsa, her iyi kaleci de iyi kaleci antrenörü olacak diye bir şey yok. Makamları heybeden dağıtma olayına son derece karşıyım. Önce bir hak etsin.

10 yıldır direklere oyuncu koymayı akıl edemeyen adam bir zahmet kaleci antrenörlüğü yapmasın. Bu mevzu FT'nin yardımcı antrenör mevzusuna benzer yoksa.
Nasıl her iyi futbolcu iyi TD olamıyorsa, her iyi kaleci de iyi kaleci antrenörü olacak diye bir şey yok. Makamları heybeden dağıtma olayına son derece karşıyım. Önce bir hak etsin.

valla 10 yıldır direklere adam koydurmayan diğer antrenör de şu anda liverpool ve brezilya milli takımında çalışıyor. o yüzden belki biraz da başındaki teknik adamın boşvermişliğiyle ilgilidir bu çift taraflı duran top zaafiyeti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt