#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Levent Tüzemen’e göre Oliveira Torreira ya verdiği pas yüzünden bağırmış Muslera ya Muslera da buna kızdığı için direkt soyunma odasına gitmiş. Bir başka haberde de verdiği pas yüzünden seyirci homurdanmış ona kızmış

Ders almıyor hatalarından. Bu maçta da aynısını yaptı kıçını Torreira kurtardı. Derdi ne anlamıyorum. Bazen de rastgele dikiyor topu rakibe gidiyor. Yaptıkları tartışılmaz gerçekten ama 2 sezondur aynı şeyler. Taylan'a kızıyorduk ama adam Ankaragücü'nde niye yapmıyor aynısını?

Kendisine bu konuda çeki düzen vermezse gelecek sene devam etmemeli. Sezonun en kritik maçlarından biri Sivas'a takılsak belki de güme gidecek her şey hala aynı laubalilikle top atıyorsun.

Torreira transferinde büyük rolü olduğunu düşünmekteyim. Sırf bu yüzden bile bu senenin benim açımdan kahramanlarından sayılabilir.

normalde her mactan sonra instagramda paylasim yaparken sivasspor macindan sonra yapmadi , direk soyunma odasina gitmesinde de vardi bi dert.Neyin tribine girdi yine bu ?

Büyük tarihimizde altın harflerle yer alacak bir isim ama sanki o kompetitif tarafını, tılsımını yitirdi. O "ohooo Muslera var" cümlesini söyleyemiyoruz artık, şahane bir veda ile uğurlayıp yeni bir panter arayışına girsek keşke. Sanki bu sene Muslera'nın son "iyi" senesiymiş gibi geliyor bana

Sampiyon olalim ben lafimi yutarim demistim. Ilk yari cok önemli kurtarisi oldu. Ama su havuza paslari gene de birak. Demistim bunu yapmasa konu bile olmaz muslera.

1685476646222.webp

Totem diye son haftalarda paylaşmıyodum.Kral hareket kaptanımızdan Lig'in ilk maçından hem de..

bu maçta eski muslera kurtarışlarından yaptı yine.

bu seneyi iyi geçirdi genel olarak. hataları akılda kalsa da önceki senelere göre iyiydi.

baba kaleci alacağımızı sanmıyorum. seneye de kalede olur gibi.

Her ne kadar formundan düşse de senin billurlarını yesin tüm fenerliler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt