#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
açıkçası ben de daha toyken 5 10 sene öncesine kadar transfer ile her sorunun çözüleceğini düşünürdüm ana olgunlaştıkça insan bunun doğru olmadığını görüyor

4 yıldır genç arkadaşları burada görüyorum ve ön tarafa 1 yabancı daha almak için muslera yerine kimler önerilmedi ki

uğurcan altay mert onur doğan irfancan vs

ama futbol böyle bir oyun değil

şunu hep söylüyorum son 10 yılda manu psg chelsea arsenal gibi devler bile muslera gibi hem iyi hem istikrarlı kaleci bulamadılar

maalesef bu yeni futbol düzeni sürekli transfer sürekli değişim dayatıyor oysa doğrusu bu değil

90larda dünyada olan yabancı sınırlarının neredeyse doğru olduğunu düşüneceğim artık

o istikrarlı kadrolar sayesinde biz ikonlar gördük

milan maldini formdan düştüğünde postalardı belki bugün olsa

totti romada kalmasa böyle bilinmezdi

del piero yıllarca juvede kalarak büyüdü

realin son 10 yılda ilk 11 istikrarına bakın

bu adam bizim için nimet

efsaneye daha fazla saygı
Saygı gösterince hayırdır akraban mi deniliyor

Reis herşeyide savunmayalim.
O pozisyonlarda stoperlerde öne cikmalik bir durum yoktu.
Dünkü maç için değil de genel bir yorum yaptım aslında. Bizim gibi takımlar için sadece top tutma becerisi yeterli olmuyor, günay libero gibi oynamayı becerebilirse alabilir kaleyi tabii neden olmasın

Bu sezona damga vuracak

Muslera öldü bitti diyenlere kapağı takacak inşallah

Devam aslan devam

yolun sonu geldiğinde gs ile ilişkisini kestiğinde muhtemelen birkaç gün kendime gelemeyebilirim

Galatasaray'ı kariyeri boyunca kaç maçta kaç kez kurtardı bilmiyorum. Bu adam futbolu bıraktığı an takımın gücü 2 gömlek düşecektir. O kadar kaliteli bir kaleci çünkü.

38 yaşında temmuz'daki elemelere herkesten hazırlıklı gelerek 10 yıllık maaşını tek kalemde çıkardığı için efsaneye teşekkür ederiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt