Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Reis herşeyide savunmayalim.stoperleri orta sahaya kadar çıkartıyoruz muslera libero gibi oynuyor günay aynısını yapabilecek mi yoksa her maç 1-0 geride başlarız
Saygı gösterince hayırdır akraban mi deniliyoraçıkçası ben de daha toyken 5 10 sene öncesine kadar transfer ile her sorunun çözüleceğini düşünürdüm ana olgunlaştıkça insan bunun doğru olmadığını görüyor
4 yıldır genç arkadaşları burada görüyorum ve ön tarafa 1 yabancı daha almak için muslera yerine kimler önerilmedi ki
uğurcan altay mert onur doğan irfancan vs
ama futbol böyle bir oyun değil
şunu hep söylüyorum son 10 yılda manu psg chelsea arsenal gibi devler bile muslera gibi hem iyi hem istikrarlı kaleci bulamadılar
maalesef bu yeni futbol düzeni sürekli transfer sürekli değişim dayatıyor oysa doğrusu bu değil
90larda dünyada olan yabancı sınırlarının neredeyse doğru olduğunu düşüneceğim artık
o istikrarlı kadrolar sayesinde biz ikonlar gördük
milan maldini formdan düştüğünde postalardı belki bugün olsa
totti romada kalmasa böyle bilinmezdi
del piero yıllarca juvede kalarak büyüdü
realin son 10 yılda ilk 11 istikrarına bakın
bu adam bizim için nimet
efsaneye daha fazla saygı
batshuayinin şutuşunun aynısını geçen sene kadıköyde çıkardı
kırılma anlarında hep yapıyor bunu kaptan
Dünkü maç için değil de genel bir yorum yaptım aslında. Bizim gibi takımlar için sadece top tutma becerisi yeterli olmuyor, günay libero gibi oynamayı becerebilirse alabilir kaleyi tabii neden olmasınReis herşeyide savunmayalim.
O pozisyonlarda stoperlerde öne cikmalik bir durum yoktu.
Kolay kolay ağlayan biri değilim ama çok net ağlarım gittiği gün.yolun sonu geldiğinde gs ile ilişkisini kestiğinde muhtemelen birkaç gün kendime gelemeyebilirim
Arada kaptan'ı eleştirdigim de olmuştur ama takımdan giderse tek ağlayacağım kişi Muslera 30 yaşında adamım valla oturur ağlarım.Kolay kolay ağlayan biri değilim ama çok net ağlarım gittiği gün.