#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güçsüz rakiplere karşı Muslera.. Önemli maçlarda Zapata..

Tek kusuru var ama 10 yıldır o kusur çok hoş yedirdi.Ve olmazsa olmaz biley değil gelen topu yakınına veremiyorsan vur ileri bu kadar.Ama bence bundaki sağkınlık gibi birşey hoşuna gidiyor topun hafif altına girip süzüle süzel gidişini izlemek.Kopuyor hayattan zaman duruyor onun için inanılmaz zevk alıyor ve ne zaman ayağına top gelse aynısını yapıyor.Başka açıklaması yok rakip arkasına havadan attığı paslarla boşalıyor

2. Golde ne yapıyor aciklasana knk ? Bak o golü günay yedirse ana avrat küfür yer, Muslera her Avrupa maçında bizi bitiren adam
IMG_6608.jpeg

Yani Bende bilmiyorum sence ne yapmaliydi kalede kalsa 2 ye 1 kalacaklar 100% gol olur yukardaki rakip oyuncudan önce topa yetismek disinda pek bir sey yapamazdi

Bu pozisyonda sorgulanacak tek sey defans kurgusu

Aksini iddia eden net futboldan anlamiyordur gözümde

Su dizilise bakar misin? Hali sahada olusmaz su pozisyon
IMG_6607.webp

Bu da ilk pas ani

Keşke ligde saçmalayıp bu maç iyi olsaydın yav.

Ekli dosyayı görüntüle 220755

Yani Bende bilmiyorum sence ne yapmaliydi kalede kalsa 2 ye 1 kalacaklar 100% gol olur yukardaki rakip oyuncudan önce topa yetismek disinda pek bir sey yapamazdi

Bu pozisyonda sorgulanacak tek sey defans kurgusu

Aksini iddia eden net futboldan anlamiyordur gözümde

Su dizilise bakar misin? Hali sahada olusmaz su pozisyon
Ekli dosyayı görüntüle 220757

Bu da ilk pas ani

Knk yüzde yüz Muslera sorumlu demiyorum, madem çıktın gir müdahale et koş, niye geri dönmeye çalışıyorsun?

Yabancı kuralı da varken Kazımcan-Günay oynatıp ileriyi full yabancı yapacaksın. Hiçbir şey de kaybetmeyiz. En fazla o da gol yedirir.

2. golde defansa hata bulursun bir sekilde ama Muslera'nin kaleyi bos birakmasi facia. Macin bu hale gelmesinin en buyuk sebebi kendisi, maalesef.
Kesinlikle Muslera nin da hatasi var rdas Ben buna laf etmiyorum ama hem pozisyonun olusmasi hemde ardindan Muslera nin hata yapmasina sebep olan defansin pozisyon almamasi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt