Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4 defans oyuncusunun pozisyon Alma hatasini kime baglayacagiz peki?
2. Golde ne yapıyor aciklasana knk ? Bak o golü günay yedirse ana avrat küfür yer, Muslera her Avrupa maçında bizi bitiren adam
Ekli dosyayı görüntüle 220755
Yani Bende bilmiyorum sence ne yapmaliydi kalede kalsa 2 ye 1 kalacaklar 100% gol olur yukardaki rakip oyuncudan önce topa yetismek disinda pek bir sey yapamazdi
Bu pozisyonda sorgulanacak tek sey defans kurgusu
Aksini iddia eden net futboldan anlamiyordur gözümde
Su dizilise bakar misin? Hali sahada olusmaz su pozisyon
Ekli dosyayı görüntüle 220757
Bu da ilk pas ani
2. golde defansa hata bulursun bir sekilde ama Muslera'nin kaleyi bos birakmasi facia. Macin bu hale gelmesinin en buyuk sebebi kendisi, maalesef.4 defans oyuncusunun pozisyon Alma hatasini kime baglayacagiz peki?
Kesinlikle Muslera nin da hatasi var rdas Ben buna laf etmiyorum ama hem pozisyonun olusmasi hemde ardindan Muslera nin hata yapmasina sebep olan defansin pozisyon almamasi2. golde defansa hata bulursun bir sekilde ama Muslera'nin kaleyi bos birakmasi facia. Macin bu hale gelmesinin en buyuk sebebi kendisi, maalesef.
geçen sezon trabzon, gumruk ve besiktas. bu sezon kopenhag. siz yalamaya devam edin