#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gollerde hatalı ama ilk gole bakın öncesinde 15 topu isabetli adam pas hatası yapıyor ama sonrasında savunma yerleşik iken gol oluyorsa sadece muslera hatalı olamaz

Muslera’nin son 4 yildir cok vasat bir kaleci oldugunu bizim forum ahalisinin gormesi icin daha kac gol yemesi lazim merak etmekteyim. Muslera icin kalede yabanci hakki kullanmak buyuk ahmaklik.

Aynı şeyi defalarca yapıp farklı sonuç beklemek nedir . Senin ayağın yok işte. Sahayıda iyi göremiyorsun

Kesinlikle Muslera nin da hatasi var rdas Ben buna laf etmiyorum ama hem pozisyonun olusmasi hemde ardindan Muslera nin hata yapmasina sebep olan defansin pozisyon almamasi
Muslera defansin arkasina adam sarkinca cikiyor ama tereddutlu cikiyor, kararsiz kaliyor sonra iyice siciyor. Demek istedigim buydu. Yoksa, savunmanin adamin arkaya sarkmasini kolaylastiran yerlesimi evet hataliydi.

2. golde çok net saçmaladı

İlk goldede hatası var

Kaptan toparlanmalı

2 golde de muslera en hatalılar listesinde ilk 3'e girmez. hatta ilk golde herifin ramazan topu gibi şutuna iyi bile refleks gösterdi. 2 sene önceki fiziği ve gücü olsa onu bile çıkaracaktı.

eksiği gediğiyle muslera bizim çapta takım için bulunmaz hint kumaşıdır. yok yere kılı kırk yarmayalım gene.

Bir kaleci çıkayım mı çıkmayayım mı ikileminde kalıyorsa hatalıdır zaten

Önce açılıyor, sonra vazgeçiyor, sonra yine karar değiştiriyor

En kötü karar, kararsızlıktan iyidir

2 golde de muslera en hatalılar listesinde ilk 3'e girmez. hatta ilk golde herifin ramazan topu gibi şutuna iyi bile refleks gösterdi. 2 sene önceki fiziği ve gücü olsa onu bile çıkaracaktı.

eksiği gediğiyle muslera bizim çapta takım için bulunmaz hint kumaşıdır. yok yere kılı kırk yarmayalım gene.
Yav adam geri dönmedi kaldı orda. Sen orda kalarak napacaksin hicbirseye yararı yok

Sampiyonlar liginde niye hep böyle oynuyorsun be adam? Bi türlü anlam veremedim

sorumlu tamamen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt