Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abartmayalımMuslera’nin son 4 yildir cok vasat bir kaleci oldugunu bizim forum ahalisinin gormesi icin daha kac gol yemesi lazim merak etmekteyim. Muslera icin kalede yabanci hakki kullanmak buyuk ahmaklik.
zaten ilk golde hatalıİlk golde ben farkina varamamisim. Ordada sivamis
Muslera defansin arkasina adam sarkinca cikiyor ama tereddutlu cikiyor, kararsiz kaliyor sonra iyice siciyor. Demek istedigim buydu. Yoksa, savunmanin adamin arkaya sarkmasini kolaylastiran yerlesimi evet hataliydi.Kesinlikle Muslera nin da hatasi var rdas Ben buna laf etmiyorum ama hem pozisyonun olusmasi hemde ardindan Muslera nin hata yapmasina sebep olan defansin pozisyon almamasi
2. golde hatasiz demek bence hatali bir beyan.zaten ilk golde hatalı
2. golde hatasız
hatasız demeyelım2. golde hatasiz demek bence hatali bir beyan.
Top kaleden uzaga gitmekte ve yerden degil havadan gidiyor, yani atagi yavaslatiyor bu durum. Savunma yetisiyordu. Muslera'nin yuzdesini ben olsam yukseltirim.hatasız demeyelım
%30 hatalı diyeyim
adamlar zaten 2 kisi kalmıs %100 atarlard muslera cıkıp kapattı acıyı biraz ama olmadı
savunmanın yetısmesı mumkun degilTop kaleden uzaga gitmekte ve yerden degil havadan gidiyor, yani atagi yavaslatiyor bu durum. Savunma yetisiyordu. Muslera'nin yuzdesini ben olsam yukseltirim.
Mumkun, renktas. Nedenini de yazdim zaten.savunmanın yetısmesı mumkun degil
Yav adam geri dönmedi kaldı orda. Sen orda kalarak napacaksin hicbirseye yararı yok2 golde de muslera en hatalılar listesinde ilk 3'e girmez. hatta ilk golde herifin ramazan topu gibi şutuna iyi bile refleks gösterdi. 2 sene önceki fiziği ve gücü olsa onu bile çıkaracaktı.
eksiği gediğiyle muslera bizim çapta takım için bulunmaz hint kumaşıdır. yok yere kılı kırk yarmayalım gene.