- 5 Eylül 2014
- 84.911
- 70.855
- 4.513
videonun sonundaki hali muazzam
adminim böyle şey gibi
cinsel ilişkide sona geldin patladın
ohhhhhhhhhhhhhhhh
dersin o an demi adminim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
videonun sonundaki hali muazzam
En güzel yorumFutbolcu Winner karakterliyse korkmayacan abi. En kritik yerde ipten alır
Yerden yere vurulduğu konularda gayet haklıydılar.
Şu zihniyeti bir değiştirmek lazım.
2.5 yılda kaybettirdiği maçın haddi hesabı yok, çoğu da çok kritik hatalardı. Üstüne 3.6 milyon euro net maaş alıyor.
2.5 yıldan önceki 4 senelik dönem için hatrı vardı yoksa herkes topa tutardı o dönem, bu geri dönüşü yapması gerekiyordu, umarım bundan sonraki dönemde de bu şekilde oynar.
Kaybettirdiği demek yerine mucizeler yaratamadığı maçlar oldu demek daha doğru bir ifade olur! Üstüne üstlük ne tesadüftür ki Taffarel'in gittiği döneme denk geldi bu mucize yaratamadığı maçlar. Kalecilik futbol içerisinde en bireysel mevkidir. Yaptığın hatalar göze daha çok batar. Kötü yönetildiğimiz o dönemde teknik ekip darmadağın olunca takımın kemikleşmiş oyuncuları da darmadağın oldu. Sneijder'i de harcadılar. Muslera'yı da harcayabilirdik 2014-2015 olmasaydı. Harcayabilirdik derken yönetimden bahsediyorum; taraftardan değil.
Mezhep tutar gibi futbolcu fanatikligi yapanlara anlatamazsin hocam bunlariKaybettirdiği demek yerine mucizeler yaratamadığı maçlar oldu demek daha doğru bir ifade olur! Üstüne üstlük ne tesadüftür ki Taffarel'in gittiği döneme denk geldi bu mucize yaratamadığı maçlar. Kalecilik futbol içerisinde en bireysel mevkidir. Yaptığın hatalar göze daha çok batar. Kötü yönetildiğimiz o dönemde teknik ekip darmadağın olunca takımın kemikleşmiş oyuncuları da darmadağın oldu. Sneijder'i de harcadılar. Muslera'yı da harcayabilirdik 2014-2015 olmasaydı. Harcayabilirdik derken yönetimden bahsediyorum; taraftardan değil.
Hayır direk olarak kaybettirdiği, yediği sayısız hatalı gol var. Eğer gelip de mucizeler yaratamadığı diye iddaada bulunuyorsan bahsettiğim maçlara hakim olman gerekir, hakim olmadan konuşuyorsan boş atıyorsun o zaman sırf haklı çıkmak için.
Sneijder'deki düşüş belliydi, skor üretse de eski halinden uzaklaşıyordu.
3.6 milyon euro alan kaleci böyle oynamak zorunda, aksi durumda isteyen istediği kadar eleştirir, kimse de laf edemez.
Hayır direk olarak kaybettirdiği, yediği sayısız hatalı gol var. Eğer gelip de mucizeler yaratamadığı diye iddaada bulunuyorsan bahsettiğim maçlara hakim olman gerekir, hakim olmadan konuşuyorsan boş atıyorsun o zaman sırf haklı çıkmak için.
3.6 milyon euro alan kaleci böyle oynamak zorunda, aksi durumda isteyen istediği kadar eleştirir, kimse de laf edemez.
Oturup sana maç maç dakika dakika pozisyon pozisyon maç söyleyemem. O seviyede şizo olmadım.
Ayrıca @Yusuf Kara ne alakası var yahu futbolcu fanatikliği ile. Keramettin Bey'in iddia ettiği gibi maç vermiş olsaydı onu ben yerden yere vururdum.
Oturup sana maç maç dakika dakika pozisyon pozisyon maç söyleyemem. O seviyede şizo olmadım.
Ayrıca @Yusuf Kara ne alakası var yahu futbolcu fanatikliği ile. Keramettin Bey'in iddia ettiği gibi maç vermiş olsaydı onu ben yerden yere vururdum.
Musleraya ragmen kazandigimiz cokca mac var bu sezon.Hayır direk olarak kaybettirdiği, yediği sayısız hatalı gol var. Eğer gelip de mucizeler yaratamadığı diye iddaada bulunuyorsan bahsettiğim maçlara hakim olman gerekir, hakim olmadan konuşuyorsan boş atıyorsun o zaman sırf haklı çıkmak için.
Boş atıyorsun o zaman, muhtemelen maçları izlediğin bile yok doğru düzgün sırf altta kalmamak uğruna sallıyorsun.
Aptalca sayısız hatası var, aksini iddaa ediyorsan ispatlayacaksın, ispatlayamıyorsan da boş atmayacaksın.
Ben hafızama güvenmiyorum. Geçmişi incelemem lazım. Uzun uzun mesai yapmam gerek. Sen madem Muslera'nın maç verdiğini iddia ediyorsun; o maçları sen hatırlat onun üzerinden konuşalım! İnsanları hafızası konusunda eleştirirken biraz tereddütte bulunun Keramettin Bey.
Yerden yere vurulduğu konularda gayet haklıydılar.
2.5 yılda kaybettirdiği maçın haddi hesabı yok, çoğu da çok kritik hatalardı. Üstüne 3.6 milyon euro net maaş alıyor.
2.5 yıldan önceki 4 senelik dönem için hatrı vardı yoksa herkes topa tutardı o dönem, bu geri dönüşü yapması gerekiyordu, umarım bundan sonraki dönemde de bu şekilde oynar.
2 senede de ortalama 15 puan kaybettirdi.Yerden yere vurulduğu konularda gayet haklıydılar.
Kıçından sallama la kaybettirdiği maçların haddi hesabı yok falan değil, ekstra katkı veremedi dersin belki. Kaybettirdiği maçlar da oldu evet ama çok azdır. Bütün takım sürünürken kalecisi maçı kazandırmazsa eleştiren tek takım da bizizdir heralde.