#1 Fernando Muslera (K) | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2.5 yıl sürekli hata yaptığı zaman yok yaw. takımın takım olamadığı zamanlar konsantrasyon düşüklüğü yaşadığı anlar oluyordu. hatalı diyebileceğimiz aklıma gelen yan toplarda çıkmaması, kornerlerde kale direğine adam yerlestirmemesi. en az 10-15 yemişizdir herhalde böyle.

onun haricinde cok bise hatırlamıyorum.
bide bu oyuncuların robot olmadığını bilmek lazım. karakteri bozuk olanlara sabır göstermemekle beraber, bu adamlar vb lerine de destek cıkmak lazım. son zamanlarda form düşüklüğü yengenin hamile olduğu dönem. kim bilir neler çektirdi muslera'ya :D doğumdan sonra sürekli yükselen bi formu vardı terim'le de zirve yaptı zaten.
o yüzden cok sey etmemek lazım, muslera adamdır. herkes satılsın muslera kalsın. gerekiyorsa 5m yapılsın seneliği.

Yerden yere vurulduğu konularda gayet haklıydılar.

Şu zihniyeti bir değiştirmek lazım.

2.5 yılda kaybettirdiği maçın haddi hesabı yok, çoğu da çok kritik hatalardı. Üstüne 3.6 milyon euro net maaş alıyor.

2.5 yıldan önceki 4 senelik dönem için hatrı vardı yoksa herkes topa tutardı o dönem, bu geri dönüşü yapması gerekiyordu, umarım bundan sonraki dönemde de bu şekilde oynar.

Kaybettirdiği demek yerine mucizeler yaratamadığı maçlar oldu demek daha doğru bir ifade olur! Üstüne üstlük ne tesadüftür ki Taffarel'in gittiği döneme denk geldi bu mucize yaratamadığı maçlar. Kalecilik futbol içerisinde en bireysel mevkidir. Yaptığın hatalar göze daha çok batar. Kötü yönetildiğimiz o dönemde teknik ekip darmadağın olunca takımın kemikleşmiş oyuncuları da darmadağın oldu. Sneijder'i de harcadılar. Muslera'yı da harcayabilirdik 2014-2015 olmasaydı. Harcayabilirdik derken yönetimden bahsediyorum; taraftardan değil.

Kaybettirdiği demek yerine mucizeler yaratamadığı maçlar oldu demek daha doğru bir ifade olur! Üstüne üstlük ne tesadüftür ki Taffarel'in gittiği döneme denk geldi bu mucize yaratamadığı maçlar. Kalecilik futbol içerisinde en bireysel mevkidir. Yaptığın hatalar göze daha çok batar. Kötü yönetildiğimiz o dönemde teknik ekip darmadağın olunca takımın kemikleşmiş oyuncuları da darmadağın oldu. Sneijder'i de harcadılar. Muslera'yı da harcayabilirdik 2014-2015 olmasaydı. Harcayabilirdik derken yönetimden bahsediyorum; taraftardan değil.

Hayır direk olarak kaybettirdiği, yediği sayısız hatalı gol var. Eğer gelip de mucizeler yaratamadığı diye iddaada bulunuyorsan bahsettiğim maçlara hakim olman gerekir, hakim olmadan konuşuyorsan boş atıyorsun o zaman sırf haklı çıkmak için.

Sneijder'deki düşüş belliydi, skor üretse de eski halinden uzaklaşıyordu.

3.6 milyon euro alan kaleci böyle oynamak zorunda, aksi durumda isteyen istediği kadar eleştirir, kimse de laf edemez.

Hayır direk olarak kaybettirdiği, yediği sayısız hatalı gol var. Eğer gelip de mucizeler yaratamadığı diye iddaada bulunuyorsan bahsettiğim maçlara hakim olman gerekir, hakim olmadan konuşuyorsan boş atıyorsun o zaman sırf haklı çıkmak için.

3.6 milyon euro alan kaleci böyle oynamak zorunda, aksi durumda isteyen istediği kadar eleştirir, kimse de laf edemez.
Mezhep tutar gibi futbolcu fanatikligi yapanlara anlatamazsin hocam bunlari

Oturup sana maç maç dakika dakika pozisyon pozisyon maç söyleyemem. O seviyede şizo olmadım.

Ayrıca @Yusuf Kara ne alakası var yahu futbolcu fanatikliği ile. Keramettin Bey'in iddia ettiği gibi maç vermiş olsaydı onu ben yerden yere vururdum.

Oturup sana maç maç dakika dakika pozisyon pozisyon maç söyleyemem. O seviyede şizo olmadım.

Ayrıca @Yusuf Kara ne alakası var yahu futbolcu fanatikliği ile. Keramettin Bey'in iddia ettiği gibi maç vermiş olsaydı onu ben yerden yere vururdum.

Ayrıca Yusuf mezhep, din tercih değildir. Özellikle mezhep. Doğuştan yüklenen roldür.

Boş atıyorsun o zaman, muhtemelen maçları izlediğin bile yok doğru düzgün sırf altta kalmamak uğruna sallıyorsun.

Aptalca sayısız hatası var, aksini iddaa ediyorsan ispatlayacaksın, ispatlayamıyorsan da boş atmayacaksın.

Musleraya ragmen kazandigimiz cokca mac var bu sezon.

"elestirenler simdi nerde,seni cekemeyenlerin yuzune tukur,kudurun" tarzi postlari sıkca okuyoruz.benim tepkim onaydi

Yilda 3.6m alan adami kotu oynayinca birakinda elestirelim.

Boş atıyorsun o zaman, muhtemelen maçları izlediğin bile yok doğru düzgün sırf altta kalmamak uğruna sallıyorsun.

Aptalca sayısız hatası var, aksini iddaa ediyorsan ispatlayacaksın, ispatlayamıyorsan da boş atmayacaksın.

Ben hafızama güvenmiyorum. Geçmişi incelemem lazım. Uzun uzun mesai yapmam gerek. Sen madem Muslera'nın maç verdiğini iddia ediyorsun; o maçları sen hatırlat onun üzerinden konuşalım! İnsanları hafızası konusunda eleştirirken biraz tereddütte bulunun Keramettin Bey.

Ben hafızama güvenmiyorum. Geçmişi incelemem lazım. Uzun uzun mesai yapmam gerek. Sen madem Muslera'nın maç verdiğini iddia ediyorsun; o maçları sen hatırlat onun üzerinden konuşalım! İnsanları hafızası konusunda eleştirirken biraz tereddütte bulunun Keramettin Bey.

Gerek duymuyorum, kahve ağzıyla yorumlamaya devam et sen.

2.5 yılda kaybettirdiği maçın haddi hesabı yok, çoğu da çok kritik hatalardı. Üstüne 3.6 milyon euro net maaş alıyor.

2.5 yıldan önceki 4 senelik dönem için hatrı vardı yoksa herkes topa tutardı o dönem, bu geri dönüşü yapması gerekiyordu, umarım bundan sonraki dönemde de bu şekilde oynar.

Kıçından sallama la kaybettirdiği maçların haddi hesabı yok falan değil, ekstra katkı veremedi dersin belki. Kaybettirdiği maçlar da oldu evet ama çok azdır. Bütün takım sürünürken kalecisi maçı kazandırmazsa eleştiren tek takım da bizizdir heralde.

Kıçından sallama la kaybettirdiği maçların haddi hesabı yok falan değil, ekstra katkı veremedi dersin belki. Kaybettirdiği maçlar da oldu evet ama çok azdır. Bütün takım sürünürken kalecisi maçı kazandırmazsa eleştiren tek takım da bizizdir heralde.
2 senede de ortalama 15 puan kaybettirdi.

3.6 milyon euro maaş verdiğin adamın buna hakkı yok.

Bu sene de topa çıkmayı 20. haftadan sonra akıl edebildi ne hikmetse.

Muslera, Galatasaray'ın şampiyon olması durumunda kupa sayısında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ı yakalayacak.

Aziz Yıldırım Süper Lig: 6 Türkiye Kupası: 2 Süper Kupa: 3 Toplam: 11
Muslera Süper Lig: 3 Türkiye Kupası: 3 Süper Kupa: 4 Toplam: 10

Musleranin kaybettirdigi denecek cok major aklima bir kupa maci , bir de bjk maci geliyor , takimin 4 er yemeye abone oldugu donemde kritik olmayan ama sacma goller yemisligi vardir

Onun disindaki performansi "3,5 milyon euroluk" olmayabilir , bugunler gibi olmayabilir ama ortalama vasat kaleci ayarindadir

Ben bu mac musleradan gitti dedigim 3-4 ten fazla mac hatirlamam acikcasi

Fernando Muslera: "Ne zaman taraftarımızın önünde oynasak, mükemmel bir performans gösteriyoruz. Bütün taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Onlara iyi bir galibiyet izlettik. verdiğimiz mesaj, Galatasaray bu işi çok istiyor ve kendi sahasında maç kaybetmez."

DdBF2xrWAAAvaoH.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt