selim baran yavuz
Kırmızı Üye
- 24 Kasım 2008
- 1.902
- 0
- 1.306
Muslera bu takımın en karakterli oyuncusudur.Bu sene tamamen dibe vurmuştur ama karakter abidesi olduğu için yeni hocayla beraber kolay toparlayacaktır.Her kalecinin eşek (şansız veya formsuz) sezonları oluyor.Mesela 2000-01 sezonunu hatırlayalım.O sene Taffarel sanki halinden bezmiş gibi kupa maçında Fener'den 4 gol, ligde de Yozgat'tan 4 gol yemişti.Aynı isim şampiyonlar liginde birinci tur grup maçlarında 5 maçta 9 gol yemiş çeyrek final müsabakasında ise Real maçlarında toplam 5 gol yemişti.Yani toplamda Tafo 7 maçta 14 gol yemişti...
Bu sene ki Muslera'ya bakacak olursak 5 maçta 15 gol yedi....İnanın yediği golleri defalarca izlese çaresiz olduğunu anlar.Ben adamıma güveniyorum en azından ikinci yarı takım olumlu bir hava yakalarsa kendisini bulacaktır Nando...
Bu sene ki Muslera'ya bakacak olursak 5 maçta 15 gol yedi....İnanın yediği golleri defalarca izlese çaresiz olduğunu anlar.Ben adamıma güveniyorum en azından ikinci yarı takım olumlu bir hava yakalarsa kendisini bulacaktır Nando...