#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera bu takımın en karakterli oyuncusudur.Bu sene tamamen dibe vurmuştur ama karakter abidesi olduğu için yeni hocayla beraber kolay toparlayacaktır.Her kalecinin eşek (şansız veya formsuz) sezonları oluyor.Mesela 2000-01 sezonunu hatırlayalım.O sene Taffarel sanki halinden bezmiş gibi kupa maçında Fener'den 4 gol, ligde de Yozgat'tan 4 gol yemişti.Aynı isim şampiyonlar liginde birinci tur grup maçlarında 5 maçta 9 gol yemiş çeyrek final müsabakasında ise Real maçlarında toplam 5 gol yemişti.Yani toplamda Tafo 7 maçta 14 gol yemişti...
Bu sene ki Muslera'ya bakacak olursak 5 maçta 15 gol yedi....İnanın yediği golleri defalarca izlese çaresiz olduğunu anlar.Ben adamıma güveniyorum en azından ikinci yarı takım olumlu bir hava yakalarsa kendisini bulacaktır Nando...

Tamam yediği golde esas hata Semih'in ama Muslera da orda bostan korkuluğu değil. Üzerine gelen topu kurtaramayacaksa neyi kurtaracak. Herkes Melo geldiğinde kim kesilmeli diye kara kara düşünüyor ama bence şu anda kesilmesi gereken ilk isim Muslera. En azından 2-3 haftalık. Biraz kendine gelsin.

Dün muslera o kadarda kötü değildi bence özellikle ilk yarı çok kritik kurtarışları vardı.

muslera bir kaç maç dinlenebilir kafası rahatlaması açısından
ama ismi yazılacak ikinci yabancıdır sneijderden sonra
melo için muslerayı kesmek gibi bir saçmalıkta olamaz melo bu sene performans olarak bitik
neden böyle anlamıyorum

Dün yediği golde adam neredeyse o topu da kurtarıyor diyecekleri yerde onu nasıl yedi diyorlar. Bu nasıl bir oyun okumadır, nasıl bir futbol görüşüdür? Yahu adamlar 2 kişi ve Muslera tek, pas Gekas'a geldiğinde Muslera hamle yapmasa bile haklıdır.

DÜn bir kaç yan top alışı var ki futboldan anlayanlar farkederdi başka kaleci olsa mutlaka gol olurdu.

Bu sene en kötü senesi umarım düzelir maç kurtarması gereken telafinin olmadığı haftalara yaklaşıyoruz.Bu sene bir maç kurtardı diyemiyorum.

Dünkü maçta eleştirecek ne buldunuz merak ediyorum. Yediği golden falan değil bu ligde Gekas karşı karşıya kaldıysa bi şekilde atar o topu. Başkada Musleralık bişey yoktu yan toplarıda aldı ne derdiniz ?

Bu sene 4 yediğimiz maçlarda dahil hiçbirinde musleranın o kadarda kötü bir performans gösterdiğini görmedim takımda genel olarak bir düşüş vardı buda musleranın suçu değil. Bu sene gerçektende kötü oynadığı tek maç trabzon maçı o maçta çok fazla top sektirdi ve elinden kaçırdı. Diğer maçlarda ise fatura kesilecek son kişidir muslera.

Muslera'ya laf atanların zamanında Onur'u alalım Muslera'yı satalım diyen kişiler olma ihtimali yüksek.​

Dün yediği golde adam neredeyse o topu da kurtarıyor diyecekleri yerde onu nasıl yedi diyorlar. Bu nasıl bir oyun okumadır, nasıl bir futbol görüşüdür? Yahu adamlar 2 kişi ve Muslera tek, pas Gekas'a geldiğinde Muslera hamle yapmasa bile haklıdır.

DÜn bir kaç yan top alışı var ki futboldan anlayanlar farkederdi başka kaleci olsa mutlaka gol olurdu.

O kurtaramadigi top cokta zor degildi.Gekas cok kotu vurdu topa.Ama suc onun degil tabikide birakalim da o pozisyon gol olsun.

j6njy69a.png

Hayat sana güzel be Nando :(

Fernando Muslera , Dünya'nın en iyi 5 kalecisinden biridir.

Bu sezon biraz formsuz , sadece ve sadece bu kadar.

Kısa zamanda kendisini toparlayacağına olan inancımız tam , kendisini çok seviyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt