#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birde Musleradan sonra kaleye kim gelirse darma duman olurum lan buffon gelse Casillas gelse Neuir gelse ne yazar la biz bu adama alıstık ya orda o kalede onu görmedik mi zaten bir üzüntü var cidden ben muslera falan gittiğinde isterse 100 milyona gitsin ibrahimoviçler robbenler gelsin bir yanım hep eksik kalırla cok sevdik la olum seni furbolu bıraktıgındada bu klupten ayrılma sensiz yapamayız yemin ederim yapamayız.

Hamza Hoca baktı ki kendisi ne kadar saçmalarsa saçmalasın kalede Muslera gibi kaleci var her topu çıkarıyor. Bu sene de bir şekilde Fener'i şampiyonluktan edecek en iyisi mi satayım diyor işi garantiye almak için. Geçen sezon tek başına en az 10 maç kazandırmış adamı satablirim de satabilirim demesinin başka bir anlamı olamaz.

Senin canın sağolsun aslanım. İstersen bir maçta 8 hatalı gol ye. Yine canın sağolsun.

Adamda öyle bir tip varki içinizden kızmak gelse bile görünce herşeyi unutup olsun be reis canın sağ olsun demek geliyor.

Olur böyle şeyler, bu tip golleri yemeyen kaleci yoktur zaten.

Bi kerede sen hata yap onlar kurtarsın hep sen mi kurtaracan. Sen başkasın lan

Moderatör tarafında düzenlendi:
Olur öyle arada. Kurtardıklarına sayalım.

Sonsuz kredisi olan 2 oyuncudan biri.

Nerden estiyse aklima geldi.

Muslera bizde oynadigindan beri hic frikik golü yemedi degil mi? Yani hic aklima gelmiyor.

alex'in baraja çarpan topunu yemişti kupa maçinda. Mehmet ekici de atmişmiydi geçen sene onu tam hatirlamiyorum.

Alex'inkini bos ver o direkt frikik golü degildi zaten benim gözümde. Yok Ekici'nin golü yok bize karsi gecen sezon.

Sanirim o Alexin baraja carpip da giren topu disinda hic frikik yemedi bizde.

Sen bu takımın 3 topçusundan birisin lan sana laf atanın da anası dünya Güzeli bu kadar lan söyleceğim

Bu adamin kredisi sonsuzdur !!

3 kupa diye herkesi savunuyor ya biatcilar, al iste sana 3 kupanin en büyük mimari.

Isterse 5 tane hatali gol daha yesin, bu kredi bitmez.

Ayrica cok belli oluyor, birseylerin iyi gitmedigi. Kafasi acayip karisik.

Son düzenleme:
Muslera bu sene de Hamza'ya rağmen şampiyon yapacak buraya da yazıyorum. Sezon sonunda bu yoruma tebrik etmek, eleştiri yapmak serbest.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt