#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
5 puanımızı yedi.Sen de kötü oynarsan biz ne yapacağız be Nando?

Muslera, Sneijder ve Burak hic konsantre degiller. Lige kafaca hazirlanamamislar. Bir an evvel duzelmeleri lazim. Ayrica uzulerek soyluyorum ki, en iyi oyuncumuz Sabri idi bence. Telles hic yoktu. Savunmaya da hizli adam lazim. Denayer olur sanirim. Hakan yavas kaliyor. Lige kotu basladik. Cok gol kaciriyoruz ama duzeliriz. Stoper ve forvet alsinlar. Bitiricilik eksikligi apacik ortada. Umut hicbir ise yaramiyor.

Nazar deydi adama... ama senin kredin sonsuzdur Nando, takma kafana, senden önce elestirilecek o kadar insan varki.

Lan oglum butun sezon boyle oyna sana olan guvenim gram azalirsa en buyuk serefsiz benim bu dunyada.Sen dunyanin en iyi 3 kalecisinden birisin benim gozumde.Sen cok daha iyi doneceksin bu lige.Egme len o basini hic

Yediği goller kendisine yakışmıyor.

Muhtemelen çalışma sorunu yaşıyorlar takımın tamamı gibi muslerada yeterince antrenman yapmıyor gibi.

senin canın sağolsun wakabayaşi.

Son 3 şampiyonluğun 2 si sadece senin sayendeydi.

Senin canın sağolsun aslanım.

Bitanesin sen.

Galatasaray tarihinin en başarılı kalecisisin.

Kurban oluruz biz sana

İki mac arka arkaya hatalı goller yedi ve toplamda en az 3 puan gitti. Bu goller hatadan da öte bunu kabul edelim. Bazen saçmalıyor

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Osmanlının kalecisi bizde muslera Osmanlıda olsa maç 6-0 dı..muslera 0 kurtarış ve 2 süper hatalı gol yedi Osmanlının kalecisi 4 net gol olması gereken top çıkardı..muslerayı seviyoruz ama 2 haftadır yaktı bizi malesef

Nazara inanma sebebim bu adam yaa. Abartmayın lan o kadar da iyi kaleci değil bence! buradan devam beyler yoksa adamı kaybedecez.

Umarim United izlemiştir bu macida sana kova demişlerdir tek tesellim o. Yoksa yediğin gol şeyimde değil canın sağolsun 10 tane ye istersen

Envoyé de mon GT-I9300 en utilisant Tapatalk

Hamza beyin hatalari Muslera'ya patliyor. Elleri kucuk yuregi buyuk insan senin hep arkandayiz. Muslera'nin cani sagolsun.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt