Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Muslera, Sneijder ve Burak hic konsantre degiller. Lige kafaca hazirlanamamislar. Bir an evvel duzelmeleri lazim. Ayrica uzulerek soyluyorum ki, en iyi oyuncumuz Sabri idi bence. Telles hic yoktu. Savunmaya da hizli adam lazim. Denayer olur sanirim. Hakan yavas kaliyor. Lige kotu basladik. Cok gol kaciriyoruz ama duzeliriz. Stoper ve forvet alsinlar. Bitiricilik eksikligi apacik ortada. Umut hicbir ise yaramiyor.
Lan oglum butun sezon boyle oyna sana olan guvenim gram azalirsa en buyuk serefsiz benim bu dunyada.Sen dunyanin en iyi 3 kalecisinden birisin benim gozumde.Sen cok daha iyi doneceksin bu lige.Egme len o basini hic
Osmanlının kalecisi bizde muslera Osmanlıda olsa maç 6-0 dı..muslera 0 kurtarış ve 2 süper hatalı gol yedi Osmanlının kalecisi 4 net gol olması gereken top çıkardı..muslerayı seviyoruz ama 2 haftadır yaktı bizi malesef
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.