Burak Karataş
Kırmızı Üye
- 7 Temmuz 2015
- 1.481
- 1.114
- 1.523
Daha iyi yerleri hak ediyosun seni bu duruma düşürenler utansın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hee hemen koşturdum duygusallığı bırakın ya şu yediği golün günaydan yediği golden farkı yok..Yine koşmuşsun hemen başlığa. :d
tapatalk
Sonuncusuna yapcak bisey yokEleştirmek istemiyorum ama yediği golleri rahatlıkla çıkarabilirdi. İyi oynadığı bir maçın finalini iyi getiremedi.
Abi tamam da bu adam her maç 8lik oynicak kalan 6-7 futbolcu tipli at hırsızları 1lik performans sergileyecek bu haksız bir bakış açısı bence. Üstelik dediğin gibi oynasa bile garantisi yok bunun onu yemese belki başka bir pozisyonda yiyeceğiz bu adamın omuzlarına çok yük biniyor ve her maç Neuer performansı bekleyemezsin bu adamdan. Yine de Avrupa seyisesindeki iki üç oyuncumuzdan birihee hemen koşturdum duygusallığı bırakın ya şu yediği golün günaydan yediği golden farkı yok..
ikinci yarı takım iyi başlamıştı o golü yemese golün şokuyla dağılacak beşiktaşı rahatça yenerdik..
ilk 55 dakika 10 üzerinden 10 ama ikinci yarı 10 üzerinden 1 puan..ortalama puan 5
8 lik oynasa yenerdik beşiktaşı..
renktaşım, bu maçın geniş özetini spikerin sesini kısarak kırmızılar ve siyahların maçı olarak izle duygunu tarafsızlığını sağlaman için böyle yap diyorum göreceksin ki yorumlar çok abartılı..Abi tamam da bu adam her maç 8lik oynicak kalan 6-7 futbolcu tipli at hırsızları 1lik performans sergileyecek bu haksız bir bakış açısı bence. Üstelik dediğin gibi oynasa bile garantisi yok bunun onu yemese belki başka bir pozisyonda yiyeceğiz bu adamın omuzlarına çok yük biniyor ve her maç Neuer performansı bekleyemezsin bu adamdan. Yine de Avrupa seyisesindeki iki üç oyuncumuzdan biri