#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazik günah ya en cok da bu adam üzülüyorum. Ne kadar kurtarirsa kurtarsin önündeki milyonluk eseklerin hic bir sekilde umrunda degil.

Senin yüzüne nasil bakiyorlar bilmiyorum, utanin lan utanin Galatasaray formasindan kulübünden taraftarindan utanmiyorsunuz bari bu adamdan takim arkadasiniz dan utanin lan ruhsuzlar.

Yine koşmuşsun hemen başlığa. :d

tapatalk
hee hemen koşturdum duygusallığı bırakın ya şu yediği golün günaydan yediği golden farkı yok..
ikinci yarı takım iyi başlamıştı o golü yemese golün şokuyla dağılacak beşiktaşı rahatça yenerdik..
ilk 55 dakika 10 üzerinden 10 ama ikinci yarı 10 üzerinden 1 puan..ortalama puan 5
8 lik oynasa yenerdik beşiktaşı..

Eleştirmek istemiyorum ama yediği golleri rahatlıkla çıkarabilirdi. İyi oynadığı bir maçın finalini iyi getiremedi.

Bencede gitsin ve kendini kurtarsın. Bu takım ve taraftar onu hak etmiyor. Sonra yine senelerce kalecimiz yok diye ağlasınlar.

Yediği ilk gol geçen sene kuyt'tan yediği golün kopyası.kapattığı köşeden yedi.

Yinede takımda ayakta kalan tek adam.takım bu kadar hedefsiz olursa sene sonu ayrılır büyük bir ihtimal.

hee hemen koşturdum duygusallığı bırakın ya şu yediği golün günaydan yediği golden farkı yok..
ikinci yarı takım iyi başlamıştı o golü yemese golün şokuyla dağılacak beşiktaşı rahatça yenerdik..
ilk 55 dakika 10 üzerinden 10 ama ikinci yarı 10 üzerinden 1 puan..ortalama puan 5
8 lik oynasa yenerdik beşiktaşı..
Abi tamam da bu adam her maç 8lik oynicak kalan 6-7 futbolcu tipli at hırsızları 1lik performans sergileyecek bu haksız bir bakış açısı bence. Üstelik dediğin gibi oynasa bile garantisi yok bunun onu yemese belki başka bir pozisyonda yiyeceğiz bu adamın omuzlarına çok yük biniyor ve her maç Neuer performansı bekleyemezsin bu adamdan. Yine de Avrupa seyisesindeki iki üç oyuncumuzdan biri

Gidin elestirecekseniz önündeki 10 tane milyonluk kazmalari elestirin be.

Adam her mac dünyalari kurtariyor sonra yok su gol böyle yok bu gol söyle bilmem ne. Biraz tutarli olun be.

Bu Adam daha ne yapsin ha ne yapsin, söyleyin bana?

Her mac Muslera 10 tane herifin totosunu kurtariyor, sonra geliyorsunuz bir hata yapinca buraya damliyorsunuz.

6 gol yediğinde bile sana destek çıktık Bir 6 daha ye, yine destek çıkarız sana Fernando.

Adamsın sen adam !

Yediği golde de top sekmiş kurtarabilirmiş ama canı sağolsun.O kadar çıkardığı toplara saysınlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Abi tamam da bu adam her maç 8lik oynicak kalan 6-7 futbolcu tipli at hırsızları 1lik performans sergileyecek bu haksız bir bakış açısı bence. Üstelik dediğin gibi oynasa bile garantisi yok bunun onu yemese belki başka bir pozisyonda yiyeceğiz bu adamın omuzlarına çok yük biniyor ve her maç Neuer performansı bekleyemezsin bu adamdan. Yine de Avrupa seyisesindeki iki üç oyuncumuzdan biri
renktaşım, bu maçın geniş özetini spikerin sesini kısarak kırmızılar ve siyahların maçı olarak izle duygunu tarafsızlığını sağlaman için böyle yap diyorum göreceksin ki yorumlar çok abartılı..
muslera düşmanı değilim önyargısız değerlendirme çabasındayım haksızlığa dayanamam adı Selçuk burak sabri tarık muslera farketmez performans değerlendirmeasine duygumu katmam..
benim için kalecimiz bugün 2 net 2 gri pozisyon kurtarmış 1 çok net hatalı 1 hatasız ama kurtarılabir gol yemiş vasat performans göstermiştir..
2 net çıkardığı: İsmailin sağ ayağıyla karşı karşıya kaldığı ve querasmanın 60.dakikalarda doksana gönderdiği son anda kornere çeldiği pozisyon..
2 gri : sosanın 5.dakika, rodolfonun karamboldeki sert şutu..
griden kastım şudur yesede kızamayız pozisyonlardır..o maç esnasında ovvv filan yaptığımız bazı kurtarışlarda o golü yese hepimiz kızarız nasıl yedi diye..
benim değerlendirmeme göre musleranın bu maçta maksimum yiyebileceği gol 4 tü 2 yedi başarısı 10 üzerinden 5 tir vasattır..
beni asıl hayal kırıklığına uğratan takım öne geçmiş rakip yıkılmışken yediği golle rakibi ayağa kaldırmıştır..
sen diyorsunki diğer milyonluk eşekler de var..onlara yazacak yorum harcayacak vakite bile gerek duymam..
ayrıca bugün Beşiktaş çok abartıldı hiç öyle yazıldğı söylendiği gibi iyi değil sadece koştu istekliydi bizde semih ve sabri yerine 2 vasat stoper ve bek olsa bu kadar pasif futbola rağmen yenerdik beşiktaşı.ikinci yarı hakem oynatmadı GSARAYı bunu görmemek imkansız ama siz hamza yönetim sabri burak umut nefreti yüzünden bir çok detayı pas geçiyorsunuz..

Seviyoruz iyi kaleci bugün maçın farka gitmesini engelledi belki ama abartmaya da gerek yok işi bu,o milyonları bunun için alıyor zaten.

kısmetsiz kaleci. olmadık posizyonları cıkarıp basit goller yemesini kısmetsizliğine bağlıyorum.

burak senin *** yesin

git kurtar kendini vallah kurtar kendini ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt