Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
20'ye satılsın 10'a Onur'u alalım:sad007:
Bu konuda bir daha Onur'lu mesaj görmek istemiyorum. Bu adam satilir mi ya ??

Bu adam şu kadro kurulmuşken, böyle performans gösterip, takıma bu kadar uyum sağlamışken sırf para için ya da oyuncu gitmek istiyor diye (kalsın diye ikna edersin, her yolu denersin o zaman) gönderilirse seneye ciddiyim maç izlemem.
Önce Galatasaray'ı bırakırım demedim, maçları izlemem dedim. İkincisi bu tepki ve duruştur ve benim kişisel görüşlerimi kapsar. Eleştirilebilirim fikirlerimden dolayı ama kimse bana yaptırım yapamaz. Günümüzde en popüler tartışma ortamlardan birisi de internetteki bu forum websiteleridir ve buralarda da yapılan en büyük hatalardan birisi "sen nasıl x fikirlisin, nasıl x takımlısın" çıkışları oluyor. Tartışmanın ne demek olduğunu bilmeyen toplumumuz böyle serbest ortamlarda dilediği abuk sabuk şeyi, her aklına geleni yazıyor. Sen "olma bir zahmet" demenle ben Galatasaraylılığımı bırakmıyorum. Galatasaraylı kimliğim ayrı, eleştirme hakkım ayrıdır. Muslera eğer satılırsa tepkimi ortaya koyuyorum. Transferdeki plansızlığı eleştiriyorum. Gelecekte olabilecek ciddi bir transfer hatasına dikkat çekmeye çalışıyorum. Benim gözümde sporsever bir taraftar olarak taraftarlık; sahada ya da yönetimde yapılan bir yanlışa yeri geldiğinde tepki gösterebilmek, bir duruş sergilemektir.Ne alaka ya. Mantığa bak! Muslera için mi Galatasaraylı oldun. Olma bi zahmet..