#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Fernando Muslera

Tafi'den bile daha iyi olabilir bu adam. Tam emin değilim ama öyle tahmin ediyorum. Araştırıcam. NANDOOO

:ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Çok gitmek istemediği takdirde yüksek bedellere dahi satılmasın.

Cok büyük kaleci cok.

kız olsam münasebete girerdim, çok seviyorum keratayı:rolleyes:

20'ye satılsın 10'a Onur'u alalım:sad007:

Bu konuda bir daha Onur'lu mesaj görmek istemiyorum. Bu adam satilir mi ya ??

Çok iyi kaleci mutlaka elimizde kalmalı ama çok zor görünüyor.

hala satma fikrindemi acaba başkan

Bu konuda bir daha Onur'lu mesaj görmek istemiyorum. Bu adam satilir mi ya ??

satilmaz ama böyle aptrik saptrik ligte ve böyle kurallarla bazen mecbur kalirsin :/

Kalecilerimiz seviye olarak okadar berbat degil, ama sol bek defans allah yardimcimiz olsun, cok berbat...

Bu adam şu kadro kurulmuşken, böyle performans gösterip, takıma bu kadar uyum sağlamışken sırf para için ya da oyuncu gitmek istiyor diye (kalsın diye ikna edersin, her yolu denersin o zaman) gönderilirse seneye ciddiyim maç izlemem.

Muslera satilmaz, satilamaz diye bir sey yok, satarsin. Ama daha iyisini BU-LA-MAZ-SIN ! Bitti.

sen varya sen adamın dibisin en son çok fazla ön planda olmayan sasa ilice bu kadar sempati besliyordum şimdi de sana. sen ön plandasın ama olsun. Drogbayı keitayı herkes sever bende severim tabi ama senin yerin ayrı. football managerde 2019dayim takımda bir tek sen kaldın satamadım ya la :D yeni balık aldım senin adını koydum öyle düşün balığı aldıktan sonrada performansın inanılmaz yükseldi :D umarım en az 5 sezon daha kalırsın bu takımda yabancı sınırı 1 olsun sen yinede gitme .

20-30 arası satıp onuru almak. tüccar beyinli taraftarlar çoğaldı arkadaş. Bu adamı elinde tut. Sözleşmesi bitene kadar sana o 20'i kurtardığı maçlarla verir. Schalke maçında verdi mesela. Mersin maçında da verdi. Takımda ki bütün yabancılar gider, muslera kalır.

Aga o kurtarışları yapmasa, puan farkı bir olcaktı.

Bu adam şu kadro kurulmuşken, böyle performans gösterip, takıma bu kadar uyum sağlamışken sırf para için ya da oyuncu gitmek istiyor diye (kalsın diye ikna edersin, her yolu denersin o zaman) gönderilirse seneye ciddiyim maç izlemem.

Ne alaka ya. Mantığa bak! Muslera için mi Galatasaraylı oldun. Olma bi zahmet..

Ne alaka ya. Mantığa bak! Muslera için mi Galatasaraylı oldun. Olma bi zahmet..
Önce Galatasaray'ı bırakırım demedim, maçları izlemem dedim. İkincisi bu tepki ve duruştur ve benim kişisel görüşlerimi kapsar. Eleştirilebilirim fikirlerimden dolayı ama kimse bana yaptırım yapamaz. Günümüzde en popüler tartışma ortamlardan birisi de internetteki bu forum websiteleridir ve buralarda da yapılan en büyük hatalardan birisi "sen nasıl x fikirlisin, nasıl x takımlısın" çıkışları oluyor. Tartışmanın ne demek olduğunu bilmeyen toplumumuz böyle serbest ortamlarda dilediği abuk sabuk şeyi, her aklına geleni yazıyor. Sen "olma bir zahmet" demenle ben Galatasaraylılığımı bırakmıyorum. Galatasaraylı kimliğim ayrı, eleştirme hakkım ayrıdır. Muslera eğer satılırsa tepkimi ortaya koyuyorum. Transferdeki plansızlığı eleştiriyorum. Gelecekte olabilecek ciddi bir transfer hatasına dikkat çekmeye çalışıyorum. Benim gözümde sporsever bir taraftar olarak taraftarlık; sahada ya da yönetimde yapılan bir yanlışa yeri geldiğinde tepki gösterebilmek, bir duruş sergilemektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt