#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünyanın bana göre en iyi kalecisi Nando.

Dedigim gibi bana göre. Dünyanın En iyi insanlarından biri olabilir ayrıca.

Allahin bir lütfu

Çok büyük kaleci, çok büyük karakter. Allah seni başımızdan eksik etmesin Nando.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Boş bir anda inanıyorum, 2 -3 kişiyi geçip gol atabilir :D

İlk defa Muslera'ya hiç iş düşmedi o maçta da yenildik vay Arkadaş...

Muslera bile düsünmüstür vay ameke 1 sut geldi o da gol oldu

Ulan Muslera alsın topu kendi eliyle kaleye atsın sesimi çıkarırsam dilim kopsun Muslera-Bruma-Tolga dan başka herkes allahın cezası şu takımda

Bizim pohpohlamalarimiz yuzunden elle tutabilecegi topu ayakla iteledi ve rakibin onune birakti, gol yedirmemek icin faul yapti. Ama gol yemekten gene de kurtulamadik. Bu golu %50 Muslera'ya %50 de Yalcin kazmasini tutamayan kim ise ona yaziyorum.

Ah be Muslera topu gelişine vursan yemicektik belkide o golü ama seninde suçun yok sağolsun sana gelene kadar takımdaki bir çok gereksiz tonla hata yaptı

Hatayı herkes Muslera'ya mal edeceğini biliyordum öncesinde Selçuk denen herifin kaplumbağa hızıyla davranıp 50 metreden Cengiz'in topu kapmasıyla başladığını hatırlamaz çünkü balık hafızalıyız

Muslera'nın ne suçu var? Selçuk bir tarafını kaldıramadığından yedik golü.

Selcuk topigine gidip isyan edin. Muslera en dogrusunu yapti

Ne yazıkki fazla özgüven golü yedirdi. Orda yapması gereken topu taca atmak.

Muslera'yı en çok eleştirenlerden biriyim ve kalesini terk ettiği anlarda sıklıkla endişelendiğim olur ama bu maçta yaptığı hatayla eleştirilmesini doğru bulmuyorum. Kritik bir bölgede serbest vuruş olsa laf edin de alelade bir duran top kazandı rakip. Golde eleştirilecek olanlar ne Selçuk ne Muslera. Ofsaytı bozan, adamını tutamayanlara mal etmek lazım golü.

topu kaptırmasına değilde iki goldede kazık yemiş gibi kıpırdamadan durmasına ayar oldum.ilk gol tuttuğu köşeye vuruldu ikinci uzağa ama sert değildi..muslerayı yere göğe sığdıramayanlar bu kafa vuruşlarındaki uçmaya tenezzül dahi etmemesine de orda kalecinin yapacağı bişey yok der kesin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt