#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
topu kaptırmasına değilde iki goldede kazık yemiş gibi kıpırdamadan durmasına ayar oldum.ilk gol tuttuğu köşeye vuruldu ikinci uzağa ama sert değildi..muslerayı yere göğe sığdıramayanlar bu kafa vuruşlarındaki uçmaya tenezzül dahi etmemesine de orda kalecinin yapacağı bişey yok der kesin..

Ilk golde kıpırdadı daha şimdi özeti gördüm.

Ya kusura bakma ama dediklerin saçmalık, bak ikinci golün oluşmasında suçu var desen evet derim topu kaybettiği için ama iki golde de adama suç atmak ancak ahmaklık olur.

Adam her zaman neler kurtarıyor neler, daha ne bekliyorsun her topu kurtarsın mı adam?

Ilk golde de ikinci golde de resmen uyuyor savunma. Ikinci golde Yalçın köşeyi seçecek zamanı bile buluyor orada.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Galatasaray SK ‏@GalatasaraySK Muslera, milli formayla Ekvador karşısında ilk 11'de başlıyor! Başarılar Nando!

Cw7iozOXAAA2j8f.jpg

Şuanda kesinlikle dünyanın en iyi 7-8 kalecisinden biri ama bizim ligde oynadığı için değeri bilinmiyor böyle Atletico savunmasının arkasında ispanya gibi bir ligde oynasaydı her türlü 20-25 milyon piyasa değeri olurdu

Reisi Çağla Şikel ziyaret etmiş dün;

15043499_233812613705270_516227108742103040_n.jpg

15057180_1840515946224381_510276268344737792_n.jpg

1-2 pozisyon dışında iş düşmedi özellikle Batalla'nın bir pozisyonunda iki şutu peşpeşe iyi çıkardı.

bu tek başına kazandırdığı kaçıncı maç

kaçıncı kurtarış

yediği golde rakiple karşı karşıya kalmasına rağmen golü çıkardı top döndü yine iyi kapattı ama artık elinden gelen bişey olmadı

defansın açığını üstüste kapatmasına rağmen defans hiç yardımcı olmuyor adam

:016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016::016:

Çare Muslera! haksız penaltıyı bile kurtarıyor. ülkeyi de kurtarabilir bence

Muslera satilsin diyen gerizekalilar geldi aklima bir an.

Evet babami bile tanimam kim Muslera satilsin dediyse gerizekalidir benim icin. (Kac kurtar kendini manasinda yazilan ciddi olmayan yorumlari ayri tutuyorum)

Su adama aciyorum gercekten, o kadar iyi bir kaleci olmasina ragmen önündeki "öküzler ordusu" yüzünden tonla gol yiyor 2 senedir. Bugün de golde ilk sutu cikarmasi ve penaltiyi kurtarmasi gibi kurtarislari vardi ama yine de golü yedirdiler garibana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt