- 12 Temmuz 2009
- 60.911
- 24.279
- 3.138
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Önce bir sakin olun. Yaptığı hata evet yakışmadı ama bu maçın kaybedilmesinin suçlusu Muslera değil.Yav Kenan bi yürü git. O golü yemesek, şuan 1-0 öndeydik yüksek ihtimal. Takımın feleği şaştı golden sonra. 35 dakkada 10 pozisyon verdik. Golden sonra Maçtan koptuk. Beşiktaş ileri vursa gol pozisyonu oluyor.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Macin kayip etmesini tek suclusu Muslera degil tabi surda kimse onu demiyor
Ya arkadaslar SU topu Cenkin ayagina veren birisi hala nasil arkasinda durabilirsiniz. Bana ''Muslera'' kurtarisi gosterin bi tane bu sezon?
Calismiyor o kadar belli ki
Formu kotu olsun ama boyle maclara ciksin hmmmmÖnce bir sakin olun. Yaptığı hata evet yakışmadı ama bu maçın kaybedilmesinin suçlusu Muslera değil.
Hayır Furkan, hücum yapmadan 1-0 öne geçemezsin. Senin Teknik Direktörün ilk gol sonrası iki üç dakika ve yine ikinci gol sonrası üç beş dakika oynadığımız oyunu, oynayacağımız oyun stratejisi olarak belirlemeyip, ceza sahamızın içinde rakibi karşılama fikrinde ise sen böyle bir maçı kazanamazsın.
Bu Musleranın formunun kötü olduğunu değiştirmez.
Rahmi, yazdığımın hiç bir yerinde böyle bir ifade yok. Farkındayım sinirlisin ama bu sinirini benim mesajlarından çıkarma lütfen. Ben sinirli değilim, hayal kırıklığına uğradım ama bu sadece Muslera ile alakalı değil, misli ile Tudor ile ilgili.Formu kotu olsun ama boyle maclara ciksin hmmmm
PLK-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bunun neferleri de türemeye başlar yakında.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Taraftar tarafından sevilen oyuncularla ara açılmadan yollar ayrılmalı. Örneğin elmander Drogba melo. Bu adamları sevmeyen yoktur, çünkü misyonlarını tamamladıkları gün gittiler. Neyse benden bu kadar. İyi geceler.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bos bos bos argumanlarsneijderi de meloyu da böyle yediniz sivrizekalılar
onlar gittikten sonra gelenleri gördük
Önce bir sakin olun. Yaptığı hata evet yakışmadı ama bu maçın kaybedilmesinin suçlusu Muslera değil.
Hayır Furkan, hücum yapmadan 1-0 öne geçemezsin. Senin Teknik Direktörün ilk gol sonrası iki üç dakika ve yine ikinci gol sonrası üç beş dakika oynadığımız oyunu, oynayacağımız oyun stratejisi olarak belirlemeyip, ceza sahamızın içinde rakibi karşılama fikrinde ise sen böyle bir maçı kazanamazsın.
Bu Musleranın formunun kötü olduğunu değiştirmez.