#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunun neferleri de türemeye başlar yakında.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yav Kenan bi yürü git. O golü yemesek, şuan 1-0 öndeydik yüksek ihtimal. Takımın feleği şaştı golden sonra. 35 dakkada 10 pozisyon verdik. Golden sonra Maçtan koptuk. Beşiktaş ileri vursa gol pozisyonu oluyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Önce bir sakin olun. Yaptığı hata evet yakışmadı ama bu maçın kaybedilmesinin suçlusu Muslera değil.

Hayır Furkan, hücum yapmadan 1-0 öne geçemezsin. Senin Teknik Direktörün ilk gol sonrası iki üç dakika ve yine ikinci gol sonrası üç beş dakika oynadığımız oyunu, oynayacağımız oyun stratejisi olarak belirlemeyip, ceza sahamızın içinde rakibi karşılama fikrinde ise sen böyle bir maçı kazanamazsın.

Bu Musleranın formunun kötü olduğunu değiştirmez.
Macin kayip etmesini tek suclusu Muslera degil tabi surda kimse onu demiyor
Ya arkadaslar SU topu Cenkin ayagina veren birisi hala nasil arkasinda durabilirsiniz. Bana ''Muslera'' kurtarisi gosterin bi tane bu sezon?
Calismiyor o kadar belli ki

Son düzenleme:
Önce bir sakin olun. Yaptığı hata evet yakışmadı ama bu maçın kaybedilmesinin suçlusu Muslera değil.

Hayır Furkan, hücum yapmadan 1-0 öne geçemezsin. Senin Teknik Direktörün ilk gol sonrası iki üç dakika ve yine ikinci gol sonrası üç beş dakika oynadığımız oyunu, oynayacağımız oyun stratejisi olarak belirlemeyip, ceza sahamızın içinde rakibi karşılama fikrinde ise sen böyle bir maçı kazanamazsın.

Formu kotu olsun ama boyle maclara ciksin hmmmm

PLK-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu forumda muslera çok abartiliyor

iyi hoş emegi de var ancak son 1-2 sezon üst düzey kaleciden bekleyecegi performansi sergilemiyor

bazilari top10 kaleci diyorlar da bu adam son 1-2 sezon o kategoriye ait olmadgini gösteriyor

maaşina zam yapilmasina da aptalca 1 hamle diyebiliriz gerçi Belhanda ve Selçuk gibilerin 3m kazandigi yerde o da çok para kazanmasi tuhaf degil

mümkünse devre arası tatiline erken çıksın bu arkadaş!

SENE sonu muslera m.unitedda yhaaaaaa 30 mılyon yhaa

Formu kotu olsun ama boyle maclara ciksin hmmmm

PLK-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Rahmi, yazdığımın hiç bir yerinde böyle bir ifade yok. Farkındayım sinirlisin ama bu sinirini benim mesajlarından çıkarma lütfen. Ben sinirli değilim, hayal kırıklığına uğradım ama bu sadece Muslera ile alakalı değil, misli ile Tudor ile ilgili.

Senin mesela yedek kaleciyi tercih ettiğini biliyorum ama benim o kaleci hakkında hiç bir fikrim yok, bu yüzden Musleranın yerine oynasın demem benim açımdan sağlıklı bir değerlendirme olmaz.

Bu maçı Muslera yüzünden kaybetmedik, evet hatalı kabul, hem de büyük bir hata ama bu maçta gol yiyeceğimiz belli idi, gol atmak için ise çok az atak yaptık.

Son düzenleme:
Taraftar tarafından sevilen oyuncularla ara açılmadan yollar ayrılmalı. Örneğin elmander Drogba melo. Bu adamları sevmeyen yoktur, çünkü misyonlarını tamamladıkları gün gittiler. Neyse benden bu kadar. İyi geceler.

Bunun neferleri de türemeye başlar yakında.

senin orgasm oldugun belhanFLOPOGLUFLOP ne yapti anlatsana ? Sene basindan beri dedigimin HER HARFI cikti degil mi

Muslera IYI KI HATA yaptin sende. Kac aydir ha patladi patlayacak dedik. Ondan sonrasi zaten bu ligin üstünde oldugunun göstergesiydi

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Taraftar tarafından sevilen oyuncularla ara açılmadan yollar ayrılmalı. Örneğin elmander Drogba melo. Bu adamları sevmeyen yoktur, çünkü misyonlarını tamamladıkları gün gittiler. Neyse benden bu kadar. İyi geceler.

Git belhandana orgasm olur

Kaptanlık bandını takan iflah olmuyor bizde! Hoş bu akşam yaptığı inanılmaz hataların dışında tarihi farkı önleyen de gene kendisiydi.

Hangi maçı izledin kim bilir ?

Gol yemeden önce Bjk nin top tuttuğu ama zaman zaman bizim de kontralarla etkili olduğumuz ortada giden bir maç vardı,aynı maçı mı izledik ?

Bjk ye verdi maçı hala daha savunuyorsunuz şu adamı inanılır gibi değil.Tudor'a sallarken iyi,tarafsız taraftar bu adama da aynı tepkiyi vermeli !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt