#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kalede başka adam olsa bu sezon yedıgımız gollerın yarısını yemezdık düşünü iste alacagımız puanı ona ragmen lıderdık

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

hala capsi cıkmadı mı? pazarcı capsi

Savunma değil, kötü oynadı ama bende şunu bilir şunu söylerim es kaza bu maçta başka bir kaleci olsaydı kalede 6 kasım 2002'nin bir benzeri hatta beteri yaşanabilirdi. Yediği golde sonuna kadar suçludur, kötü dakikada yemiştir ama takımın bu kadar kırılgan olmasının suçlusu değildir. Başakşehir maçında da, Trabzon maçında da benzer sahneler yaşandı zaten ikinci yarının başında gol yedik ve maç koptu. Muslera hata yapmasaydı da 55'e kadar yerdik her türlü.

Muslera tek sorumlusu denen oldu mu bilmiyorum fakat oyle degil. FAKAT oynadigi futbol futbol degil gercegi var. Savunun siz hala bunu ama top 50 discount kalecisinden baska bisey olmaz bundan.
Muslera pazara gıtmıs rahmı takımın yenı kalecısı carrasco

Muslera tek sorumlusu denen oldu mu bilmiyorum fakat oyle degil. FAKAT oynadigi futbol futbol degil gercegi var. Savunun siz hala bunu ama top 50 discount kalecisinden baska bisey olmaz bundan.
Muslera'nın eskiye göre formunda düşüş var bu bariz. Bunu ben de inkar etmiyorum. Taffarel'den sonra bir düşüş içerisinde bu çok net. Lakin takımın bu sene bu noktaya gelmesinde payı nedir tam olarak ben onu anlayamıyorum? Büyük maçlar dışında zaten takım olarak bir sıkıntı yaşamadık dolayısı ile Muslera da pek bir sıkıntı yaşamadı yaşatmadı. Büyük maçlar da zaten bugünü saymazsak yapacağı bir şey yoktu. Fb maçında gol yemedi, Trabzon'un attığı gollerde yapabileceği hiçbir şey yoktu, Başakşehir maçında 5. gol dışında yapabileceği bir şey yoktu.

Yani Muslera tam olarak neyle suçlanıyor? Tekrar söylüyorum; Bu akşamki maçın özetini dahi seyretmedim henüz. Dolayısı ile golleri de görmedim. Kötü bir gol yediği aşikar tamam da takımın bunda bir payı yok mu? 1 gol yedi diye koskoca Galatasaray kağıt helva gibi darmadağın olur mu? Böyle bir lüksü var mı? Büyük maçlardaki oyun tarzına baktığın zaman o golü illa yiyeceksin. Ama Muslera ama Mariano ama Maicon ama Serdar hata yapsın farketmez o gol illa ki gelir. Biz fb maçından beraberlik aldıysak Aykut'a dua edin. Onların başında da eli ayağı düzgün bir hoca olsa o maçtan da puan alamazdık. 10 kişi kalmış takımın üstüne gitmeye korktu herif dua edelim ki.

Bu noktaya gelmemiz de çok önemli 2 aktör var ve bu aktörler arasında Muslera yok.

bunu yan topta zayıf diye elestirdigimizde kus diye dalanlar oldu
ama kendini toparlamak yerine iyice kötüye gitti
artık cezası kesilmelidir

Bir de 20-30m falan diyenler vardi burda

Bu adamda bir dusus var, hele de yan toplarda, derbi macinda ikinci yarinin daha ilk dakikasinda hata yapsin birsey olmaz nasil olsa kredisi var demi

Bizim taraftar bu duygusalligi ne zaman kenara birakacak acaba, bu takimdan bruma sneijder melo gitti, yemisim muslera'yi, muslera'yi sirf bu macta yaptigi hatadan dolayi elestirmiyorum, onu da belirteyim.

Geçen seneden beri acayip pis goller yiyor. Geçen sene takım kötü diyerek sıra ona gelmedi. Ama bu sene çok formsuz. O olmasa yine yenilir miydik? Bilemezsin. O olmasa ibb den 5 yer miydik bilemezsin. Eleştirilecek ki kendine gelecek. Kafa dağınık bizim kalecide. Adam gibi teknik ekip olsa sürekli yan top çalıştırıdı. Yan toplarda çok kötü.

muslera olmasa fark yerdik diyenler maçı nasıl izledi acaba?1-0 dan sonraki pozisyon hariç kaçan gollerin hepsinde tinercilerin mallığı vardı.

ilk yarı kenardan querasma'nın attığı frikikte yan top alacağım diye kaleyi boş bıraktı yiyordu golü.sonrasında gelen geri pası rakibe vererk poziyon yememize mal oldu hatta orada fırat penaltıyı da verebilirdi.gerçekten leş bir performans sergiliyor bunun sebeplerinden biri de alternatifsiz olduğunu düşünmesi.

Muslera'nın eskiye göre formunda düşüş var bu bariz. Bunu ben de inkar etmiyorum. Taffarel'den sonra bir düşüş içerisinde bu çok net. Lakin takımın bu sene bu noktaya gelmesinde payı nedir tam olarak ben onu anlayamıyorum? Büyük maçlar dışında zaten takım olarak bir sıkıntı yaşamadık dolayısı ile Muslera da pek bir sıkıntı yaşamadı yaşatmadı. Büyük maçlar da zaten bugünü saymazsak yapacağı bir şey yoktu. Fb maçında gol yemedi, Trabzon'un attığı gollerde yapabileceği hiçbir şey yoktu, Başakşehir maçında 5. gol dışında yapabileceği bir şey yoktu.

Yani Muslera tam olarak neyle suçlanıyor? Tekrar söylüyorum; Bu akşamki maçın özetini dahi seyretmedim henüz. Dolayısı ile golleri de görmedim. Kötü bir gol yediği aşikar tamam da takımın bunda bir payı yok mu? 1 gol yedi diye koskoca Galatasaray kağıt helva gibi darmadağın olur mu? Böyle bir lüksü var mı? Büyük maçlardaki oyun tarzına baktığın zaman o golü illa yiyeceksin. Ama Muslera ama Mariano ama Maicon ama Serdar hata yapsın farketmez o gol illa ki gelir. Biz fb maçından beraberlik aldıysak Aykut'a dua edin. Onların başında da eli ayağı düzgün bir hoca olsa o maçtan da puan alamazdık. 10 kişi kalmış takımın üstüne gitmeye korktu herif dua edelim ki.

Bu noktaya gelmemiz de çok önemli 2 aktör var ve bu aktörler arasında Muslera yok.

Cok basit bir ornek veriyorum
Vurdugu toplar 100/100 rakipe gitti, ya da sacma sapan hatali vuruslar yapti (ki her mac bunu yapiyor, hepimiz top musleraya gelince korkuyoruz en azindna ben korkuyorum)

Ben iyiligine kotulugune bakmiyorum , simdi fabri ile muslera , bugune bu dakikaya bakarim

muslera 3,5 milyon euro , fabri 1,1 milyon euro aliyor

benim icin kistas budur . bu performans kiyaslamasina 3 kat fazla oduyorsam , karsiligini beklerim , bu belhandasindan selcuk una hepsi icin gecerli

iste bu yuzden aysalindan dursununa hepsini elestiriyorum transfer mevzularinda ... oyuncularin rezalet de oynayabilirler , ama dunya yildizi seviyesinde de kazanmayacaklar o zaman

3'te 1 maaşa oynayan Fabri bile daha çok güven veriyor 2 senedir. 3.5M alan birinin hatayı geçtim, maç kurtarması lazım ya. Dünyada kaç tane kaleci bu kadar alıyor?

Bal gibi de en büyük suçlu Muslera bugün. İlk yarı net pozisyonu var mı Bjk'nin? Aksine bizim Rodrigues ile pozisyonlarımız var. Tudor'un gitmesini de söyledim ama hep Tudor mu suçlu ya? El insaf.

Bakın en basitinden Göztepe maçında net goller çıkaran Beto'ya.

o golü biz zaten yiyecektik. Birde büyük macta Nandonun sicmasi iyi oldu. Akli basina gelir artik. Kendine gelir, daha cok calisir yeniden. Zaten cok daha konsantre olmustu ondan sonra
Ben üzüldüm sadece bizde emeği çok
Lakin duygusallığa gerek yok
3.5 alıyor hakkını vermeli belhanda fegholui de dahil bunlara

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3'te 1 maaşa oynayan Fabri bile daha çok güven veriyor 2 senedir. 3.5M alan birinin hatayı geçtim, maç kurtarması lazım ya. Dünyada kaç tane kaleci bu kadar alıyor?

Bal gibi de en büyük suçlu Muslera bugün. İlk yarı net pozisyonu var mı Bjk'nin? Aksine bizim Rodrigues ile pozisyonlarımız var. Tudor'un gitmesini de söyledim ama hep Tudor mu suçlu ya? El insaf.

Bakın en basitinden Göztepe maçında net goller çıkaran Beto'ya.
Yahu bir git arkadaş rica ediyorum git. Bak iyiliğin için söylüyorum, ben küfür etmem ama çok ağar hakaretler işite bilirsin.

Adamın bu maçlarda tek bildiği savunma yapmak, hala daha kenarından köşesinden Tudoru savunuyorsun. Yeter artık!

Yahu bir git arkadaş rica ediyorum git. Bak iyiliğin için söylüyorum, ben küfür etmem ama çok ağar hakaretler işite bilirsin.

Adamın bu maçlarda tek bildiği savunma yapmak, hala daha kenarından köşesinden Tudoru savunuyorsun. Yeter artık!
muslera yumurtladı kenan sahanda yumurta sever mısın

Cok basit bir ornek veriyorum
Vurdugu toplar 100/100 rakipe gitti, ya da sacma sapan hatali vuruslar yapti (ki her mac bunu yapiyor, hepimiz top musleraya gelince korkuyoruz en azindna ben korkuyorum)
Muslera'ya top geldiğinde ben korkmuyorum. Muslera hala daha bana güven veriyor. Beni defansımız ve genel oyun anlayışımız daha çok korkutuyor.

Ha dediklerinizde haklılık payı vardır ona bir şey diyemem. Muslera ile sözleşme uzatan da ben değilim. Ya oyuncuyu uyarıp kaleci antrenörlerini değiştireceksin ya da gönderip yerine yenisini alacaksın. Alsınlar o zaman kimse almasın demiyor. Lakin daha iyisini bulabiliyorsan gönder bizim derdimiz o. Sneijder'i gönderip yerine ne idüğü belirsiz bir Fesli Maradona alırsan işte sonuçlarına da böyle katlanıyorsun.

Şu an benim için Gomis ve Fernando dışında vazgeçilmez bir oyuncu yok. Hatta bu oyuncular dahi vazgeçilmez değil. Dediğim gibi daha iyisini bulabiliyorsanız gönderin aga bana ne :)

Suçuksuz yumurta sevmem Ercep.
Muslera adlı kısı kisi bile demek ıstemıyorum sahis olmasa suan yedıgımız gollerın yarısını yememıstık üstüne gelen her golü tutuyor helal olsun ama yandan gelenide yiyor. Anadolu takımı kalecisi bile olamaz kayseriden lungu getirelım daha ıyı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt