#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3'te 1 maaşa oynayan Fabri bile daha çok güven veriyor 2 senedir. 3.5M alan birinin hatayı geçtim, maç kurtarması lazım ya. Dünyada kaç tane kaleci bu kadar alıyor?

Bal gibi de en büyük suçlu Muslera bugün. İlk yarı net pozisyonu var mı Bjk'nin? Aksine bizim Rodrigues ile pozisyonlarımız var. Tudor'un gitmesini de söyledim ama hep Tudor mu suçlu ya? El insaf.

Bakın en basitinden Göztepe maçında net goller çıkaran Beto'ya.

Cenk Tosun mallaşmasa ilk dakikada yemiştik o zaman bu kırılganlıkla 10 olurdu herhalde?

Golde Muslera’nın büyük hatası var ve artık yedeğe çekilmeli, evet. Ama bugünkü mağlubiyeti Muslera’ya yazmak yanlış, çok yanlış. İlk yarı dahil 90 dk oyunu domine eden bir Bjk vardı. Her saniye ceza sahasına orta yağıyordu ve elbet biri hata yapacaktı. Adamlar maç boyu net 10-11 pozisyon buldu, hala daha adam gelmiş tüm suçlu Muslera diyor. Sonra da biri küfür edip ban yiyecek ve olan ban yiyene olacak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Muslera adlı kısı kisi bile demek ıstemıyorum sahis olmasa suan yedıgımız gollerın yarısını yememıstık üstüne gelen her golü tutuyor helal olsun ama yandan gelenide yiyor. Anadolu takımı kalecisi bile olamaz kayseriden lungu getirelım daha ıyı
Getiririz Recep, neden olmasın, yeter ki senin gönlün olsun, seni mi kıracağız yahu.

Yatsın kalksın cenk tosuna dua etsin hep üzerine vurdu heralde acıdı musleraya

Ben iyiligine kotulugune bakmiyorum , simdi fabri ile muslera , bugune bu dakikaya bakarim

muslera 3,5 milyon euro , fabri 1,1 milyon euro aliyor

benim icin kistas budur . bu performans kiyaslamasina 3 kat fazla oduyorsam , karsiligini beklerim , bu belhandasindan selcuk una hepsi icin gecerli

iste bu yuzden aysalindan dursununa hepsini elestiriyorum transfer mevzularinda ... oyuncularin rezalet de oynayabilirler , ama dunya yildizi seviyesinde de kazanmayacaklar o zaman

beşiktaş ile aramızdaki en büyük fark.

adamlar atiba'ya 1,2 veriyor biz fernando'ya 2,75

adamlar tolgay'a 1,25 veriyor biz n'diaye'ye 2,75

adamlar fabri'ye 1,1 veriyor biz muslera'ya 3,5

merak ediyorum biz muslera'ya sözleşme uzatmak için 1,5 yada 2 milyon euro versek bundan daha fazla verecek bir kulüp mü var dünyada?

Yahu bir git arkadaş rica ediyorum git. Bak iyiliğin için söylüyorum, ben küfür etmem ama çok ağar hakaretler işite bilirsin.

Adamın bu maçlarda tek bildiği savunma yapmak, hala daha kenarından köşesinden Tudoru savunuyorsun. Yeter artık!

Başakşehir maçında yapmadı sonuç? Ben zaten gitsin diyorum farkındaysan ama Volkan Demirel gibi 15 senesini vermiş biri bile 2 maç rezil goller yedi diye 5-6 maç kesildi. Carrasco en azından devre sonuna kadar oynasın bakalım. Muslera'da biraz akıllanır.

Başakşehir maçında yapmadı sonuç? Ben zaten gitsin diyorum farkındaysan ama Volkan Demirel gibi 15 senesini vermiş biri bile 2 maç rezil goller yedi diye 5-6 maç kesildi. Carrasco en azından devre sonuna kadar oynasın bakalım. Muslera'da biraz akıllanır.
Canım kardeşim, sen gitmesi gerektiği için gitsin demiyorsun, böyle dediğini düşünmüyorum çünkü yine kenarından köşesinden Tudoru savunuyorsun.

Bir kaleci böyle bir gol yememeli ama yiye biliyor. Dünyada başka hiç bir kaleci böyle bir gol yememiş gibi yazıyorsunuz, çünkü Tudor için argüman kalmadı.

Bu maçın kaybedilmesinin sebebi Muslera değildir, gol yedikten sonra bile savunma yapan bir takım çıkaran Tudordur ve evet bir önceki mesajına net cevap veriyorum, hep Tudor.

Eğer yedek kaleci daha iyi iye oynatsın Tudor, ben o kaleciyi tanımıyorum bu yüzden bir şey diyemem. Galatasaray için daha iyi olacak ise oynasın, çünkü evet Muslera performans olarak iyi değil.

Canım kardeşim, sen gitmesi gerektiği için gitsin demiyorsun, böyle dediğini düşünmüyorum çünkü yine kenarından köşesinden Tudoru savunuyorsun.

Bir kaleci böyle bir gol yememeli ama yiye biliyor. Dünyada başka hiç bir kaleci böyle bir gol yememiş gibi yazıyorsunuz, çünkü Tudor için argüman kalmadı.

Bu maçın kaybedilmesinin sebebi Muslera değildir, gol yedikten sonra bile savunma yapan bir takım çıkaran Tudordur ve evet bir önceki mesajına net cevap veriyorum, hep Tudor.

Eğer yedek kaleci daha iyi iye oynatsın Tudor, ben o kaleciyi tanımıyorum bu yüzden bir şey diyemem. Galatasaray için daha iyi olacak ise oynasın, çünkü evet Muslera performans olarak iyi değil.

ee ben de aynısını düşünüyorum Tudor hakkında. Varsa daha iyisini yapabilecek gelsin. Hamza gelsin diyenler bile var. Adamı idam etmedikleri kalmıştı o dönem.

Daha ismini bile düzgün yazamadığı kaleci oynasın diye yol yapıyor. Komik

harun bundan cok iyi kaleci, eger o olsa bugün belki berabere kalirdik.
oda tudor oldugu icin yoksa baska antrenör ile galip de gelirdik.
senelerdir hata yapiyor gecen sezon kopmamizin nedenlerden birtanesi hala dünyanin en iyi 10 kalecisi arasinda diyen var.

İki senedir ruhunu kaybetti bu adam.

Sene sonu elveda denmeli.

Daha güçlü dönmek için bazen acıtan kararlar almalısın. Melo düşeceğini anladı ve gitti.

Adamın cocuguna sözlesme yaptık bu romantiklikle bu adamlar bizi daha cok aglatır

Muslera adlı kısı kisi bile demek ıstemıyorum sahis olmasa suan yedıgımız gollerın yarısını yememıstık üstüne gelen her golü tutuyor helal olsun ama yandan gelenide yiyor. Anadolu takımı kalecisi bile olamaz kayseriden lungu getirelım daha ıyı

Kardeşim Muslera ile kötü bi anın mı var eskiden bazen gerçekten merak ediyorum.

beşiktaş ile aramızdaki en büyük fark.

adamlar atiba'ya 1,2 veriyor biz fernando'ya 2,75

adamlar tolgay'a 1,25 veriyor biz n'diaye'ye 2,75

adamlar fabri'ye 1,1 veriyor biz muslera'ya 3,5

merak ediyorum biz muslera'ya sözleşme uzatmak için 1,5 yada 2 milyon euro versek bundan daha fazla verecek bir kulüp mü var dünyada?

Ben bu mali meseleleri 2011 den beri 6-7 senedir soyluyorum , sonunda araziler de gitti .. sorun degil gitsin , ben izler gecerim fanatik degilim ama yakinda takim kuracak para , avrupada izin alacak uefa belgesi alamayacak klup

daha oraya yazman lazim olan belhandalar , selcuklar ... yerli bilmem nesi var diye 5 milyon odenen tariklar

bjk yi bu sebeple ovduk zaten , ne harciyorlar ben ona bakarim ,hele basaksehir ..

Derbilerde ezilmeyen bi sen kalmıştın sende su koydun iyicene resmen eziliyoruz sayenizde

Oluyu diriyi birakmislar musleraya sarmislar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maçın 6 olmasını önlemiştir

Bursa fabri muslera kıyaslaması yapanların alayı kuş ve tinerci hadi yallah Ortaköy’e

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt