#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emekli gibi oynuyor kabul de dünyadaki kaleci yokluğunda kaleci nereden bulacaksınız. Snejder de böyle dendi dendi 9 milyon verdik belhanda ya ama etkisi oldu mu yok. Kısaca rezil oynuyor kabul hatta fabri malı bu sene daha kaliteli gibi görünüyor ama bu da muslera yani. Gidip 9 milyona kötüsünü almaktansa emekli olana kadar formlu olmasını bekleyeceğiz

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben bu mali meseleleri 2011 den beri 6-7 senedir soyluyorum , sonunda araziler de gitti .. sorun degil gitsin , ben izler gecerim fanatik degilim ama yakinda takim kuracak para , avrupada izin alacak uefa belgesi alamayacak klup

daha oraya yazman lazim olan belhandalar , selcuklar ... yerli bilmem nesi var diye 5 milyon odenen tariklar

bjk yi bu sebeple ovduk zaten , ne harciyorlar ben ona bakarim ,hele basaksehir ..

Bizim yonetimler gerizekali ondan Nidaye 1.5 versen gelmeyecekmiydi

Melo gibi zirvede bırak ıyi hatırlayalım
Toparlar diyenler rüyadan uyansın
Eski musleraya şut çekmeye korkarlardı rakipler

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Sığırları övüp bu adama sallanmaz. Kredisi sonsuz bir futbolcudur kendisi, yakın zamanda toparlanacaktır. Herifler kalkmış mdiaye, belhanda, tudor'un övüp buna sallıyor. Hain misiniz nefsimiz aga.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O ne amatörce hatadır... Ayrıca topu oyuna sokmayı öğren be adam. Defansta paslaşa paslaşa çıkmaya çalışıyoruz onda da baskı olunca kaptırıyoruz!

Burdaki futbol cahilleri
Önce melo,sonra sneijder'i yediler sırayı sana getirmişler ama bu sefer beceremezler.

Satılmış medyanin gazına gelmeye devam ediyor bu hainler

Gerçek Kaptan NANDO!

Hata hatadır.
Çok önemli kurtarışlar yapmasına rağmen komik bir gol yiyerek maçın içine etmiştir.

Alnitak Alnilam Mintaka

bu kadar buyuk bireysel hatasi var mi hatirlamiyorum

5843584403112689 tane mac kurtardi, gelecek haftalatda yine kurtaracak 1 mac kaybettirdi herifi gondermediginiz kaldi

valla iyi ki siz yonetmiyorsunuz kulubu

her hafta oyuncu gonderir hrr hafta hoca gonderirdiniz

kulubun borcu x 1000 olurdu sizin yonetiminizde

bu kadar simarik taraftar grubu da fazla artik

Kupalar kazandirdigin icin omur boyu yan toplara cikmayabilirsin
Cunku kupa kazandirdin
Adam kupa kazandiriyor kupa

hani diyorduk ya.. Dünyanın en iyi 5 kalecisinden biri falan filan. O seviyede kaleci görmek isteyen Arsenal-ManU maçına baksın bakalım. İyi kalecinin kim olduğunu görsün.

Muslera eğer 1.5'a falan oynasa ben gitsin demem ama 3.5 alıyorsan mümkünse hata yapmayacaksın,belki senede 2 tane yaparsın ama 10 tane de kurtarırsın.

Muslera 3 senedir kaç kere maç kurtardı? Hala 2014-15 sezonunu örnek veriyorsunuz. Selçuk İnan için "dün yoktur bugün vardır" diyenler Muslera için "vefa" diyor. Tutarlı olun azıcık.

Adamda rahatlik var. Benim is yerimdede ben ne yaparsam yapiyim ve hep beni tercih etceklerini bilsem bende umarsamam. 2-3 mac yedege cekilse akli basina gelir.

Melo ve Sneijder'den sonra yerlerine gelen flutculeri gordugum icin Muslera'yi destekliyorum hatasina ragmen.

Gitsin demiyoruz , daha iyisi gelir iddiamiz da yok

ama 3,5 da almasin bu ve hic biri . Cok para alan oyuncudan da ,ona bunu veren yoneticiden de 10 kat ifrit oluyorum

Melo ve Sneijder'den sonra yerlerine gelen flutculeri gordugum icin Muslera'yi destekliyorum hatasina ragmen.

alakası yok. O ikisi de bitmişti bak şimdi ne haldeler. Sen yerine dolduracaksın. Fernando gayet iyi oynuyor o bölgede. Muslera maaşına buraya koşarak gelecek üst seviye kaleciler var.

Ergen taraftar şimdi de Muslera'dan sıkılmış yeni heyecanlar arıyor. Sneijder'i de gönderdik takımda şu an yıllık ücretleriyle birlikte 20 25 milyonluk bir kazık var.

Muslera çok saf her röportajında taraftarı çok seviyorum, taraftara çok güveniyorum falan diyor. 2 maç daha hata yapsa taraftar kendisinin dehlenmesine alkış tutar haberi yok. Bakıyorum Sneijder mevzusuna benzer şekilde yine aynı kişiler gönderilmesini istiyor.

Son düzenleme:
Özellikle büyük maçlarda bu defansa gereksiz pas atma olayı nerden çıktı anlamıyorum?Yav Anadolu klüpleri defansları pas yaptığınd baskıyla alıp gol atıyoduk aynısını derbilerde biz yiyoruz,Muslera agam vazgeç ya da tudor emriyse uyma şuna,serdar ve denayer gibi pas özürlü stoperlere baskı altında pas atmak intihardır,top kaptırmak-heyecan-aksiyon-telaş hepsi rakip lehine duruma sebep veriyor

Son düzenleme:
Ergen taraftar şimdi de Muslera'dan sıkılmış yeni heyecanlar arıyor. Sneijder'i de gönderdik takımda şu an yıllık ücretleriyle birlikte 20 25 milyonluk bir kazık var.

Muslera çok saf her röportajında taraftarı çok seviyorum, taraftara çok güveniyorum falan diyor. 2 maç daha hata yapsa taraftar kendisinin dehlenmesine alkış tutar haberi yok. Bakıyorum Sneijder mevzusuna benzer şekilde yine aynı kişiler gönderilmesini istiyor.

ee o öyle dedi diye 3 senedir hatalarına göz mü yumalım? Ne demeye getiriyorsun? Sneijder gitsin dedim pişman da değilim. 5M alan birinin 2 sene yatmaya hakkı yoktu. Melo'da doğru zamanda gitti. Sen onların yerini dolduramıyorsan sorun vardır.

Fernando gibi birini alınca gayet iyi doluyor. Ama Bilal Kısa,Donk gibilerle dolmaz tabi. Bu iş bu kadar basit. 4M alan dünyada taş çatlasın 5 kaleci vardır. Bu seviyede oynasın ağzını açmam,daha çok alsın ama el insaf. 3 senedir takır takır içeri alıyor. Sabır,kredi bir yere kadar.

Tüketmeyi en az isteyenlerden biriyim. Muslera hala sevdiğim biri ama hatalara göz yumacak kadar gözümüzü kör etmiyor sevgi. Bazılarını malesef kör ediyor işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt