- 3 Temmuz 2012
- 139.343
- 87.831
- 5.338
...yok haftalardir yok, GS yenildi geldi yine. Muslerayi yedirmem.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
...yok haftalardir yok, GS yenildi geldi yine. Muslerayi yedirmem.
Musap kendine hakim olamıyorsan o olgunluga bu kadar cezaya ragmen erişememissen alıntı yapma kardeşDigerlerini nasil Belhanda dan dolayi elestirdiysem, seni kanirta kanirta yerim kocum benim![]()
Sana mı vecegız hesabını ıstedıgım zaman gırer ıstedıgım zaman cıkarım takımın ıcıne eden macın kaybedılmesının en büyük sorumlusu adamı ıstedıgım gıbı elestırırım.
yok haftalardir yok, GS yenildi geldi yine . Rakip takim taraftari oldugu zaten burdan belli. Böyle mallarada Muslerayi yedirmem. Pis cikarmis bunun organlarini kupalari kazandirarak
aynen katılıyorum ben bizim maçı değil real maçını dedim boğuyor diye..bogduklari filanda yoktu ilk yari biz biraz kapandik onlarda clden dolay yorgun halleriyle pozisyon bile bulamadilar hatta pozisyonu biz bulduk.
mal rodriques önemsiz maclarda füze cakar orda topa vuramiyor.
e beyefendi ikrami yapinca tabiki onlarda saldirmaya basladilar bizimkilerde kafa olarak cöktü.
eminim eger 60 dakikaya kadar golü bulamasalar macin gidisati bambaska olacakti cünkü yorgunlar,
ve biz pozisyon bulmaya baslayacaktik ama o hatadan sonra mac bitti zaten.
aynen katılıyorum ben bizim maçı değil real maçını dedim boğuyor diye..
benim bizim maçla ilgili en aklımın almadığı olay şu; bi ara 5 dk da 5 pozisyon filan verip sürekli top kaybettiğimiz bölüm vardıya orda ne bir sahadaki tecrübeli adamlarımızın ne teknik adamın bi oyunu soğutma vs yapmayışı mal gibi izleyişiydi..
hayatımda gördüğüm en kötü Galatasaray oyunuydu o 20 dk..her topmu kaptırılır..?
tudor çok gecikti değişiklikte ama selçuk iyi hamleydi ordada malesef yine bizim götümüze çarpan top rakibin önüne düştü stoper tosiç hayatının vuruşunu yaptı..
inanmazsın verilen onca pozisyona rağmen ben selçuk sinan filan girer atamayana atarlar olacak beraberliği sağlarız diye umutluydum taa ki 2.gol gelene kadar..
bence en büyük problemimiz pas..
büyük maç küçük maç işin magazini pas konusunda sıkıntımız net ortaya çıktı..
serdar bursada bu kadar topla kötü değildi ndaye de osmanlıda değildi..kesinlikle belhanda da böyle değilmiştir..
sanki bana öyle geliyorki tudorun işi gücü fizik gücü ve savunma..
futbolu rakip sahada oynayamazsan bir gun kalecin bir gun stoperin bekin , obur gun on liberon gunah kecisi olur
su macta herkesin sucu digeri kadardir
Taffarel gittiğinden beri düşüşte muslera
Yedirdiği ilk golde mağlubiyetin yarısı tudor'a yarısı muslera'ya yazar bir de golden sonra rakiplerin 7-8 net pozisyonunda da çok net golü engelledi ama bu yaptığı hatayı telafi etmez
klozeti tasırdıktan sonra viledayla temizlige girismek gibi bir sey