#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bogduklari filanda yoktu ilk yari biz biraz kapandik onlarda clden dolay yorgun halleriyle pozisyon bile bulamadilar hatta pozisyonu biz bulduk.
mal rodriques önemsiz maclarda füze cakar orda topa vuramiyor.
e beyefendi ikrami yapinca tabiki onlarda saldirmaya basladilar bizimkilerde kafa olarak cöktü.
eminim eger 60 dakikaya kadar golü bulamasalar macin gidisati bambaska olacakti cünkü yorgunlar,
ve biz pozisyon bulmaya baslayacaktik ama o hatadan sonra mac bitti zaten.
aynen katılıyorum ben bizim maçı değil real maçını dedim boğuyor diye..
benim bizim maçla ilgili en aklımın almadığı olay şu; bi ara 5 dk da 5 pozisyon filan verip sürekli top kaybettiğimiz bölüm vardıya orda ne bir sahadaki tecrübeli adamlarımızın ne teknik adamın bi oyunu soğutma vs yapmayışı mal gibi izleyişiydi..
hayatımda gördüğüm en kötü Galatasaray oyunuydu o 20 dk..her topmu kaptırılır..?
tudor çok gecikti değişiklikte ama selçuk iyi hamleydi ordada malesef yine bizim götümüze çarpan top rakibin önüne düştü stoper tosiç hayatının vuruşunu yaptı..
inanmazsın verilen onca pozisyona rağmen ben selçuk sinan filan girer atamayana atarlar olacak beraberliği sağlarız diye umutluydum taa ki 2.gol gelene kadar..
bence en büyük problemimiz pas..
büyük maç küçük maç işin magazini pas konusunda sıkıntımız net ortaya çıktı..
serdar bursada bu kadar topla kötü değildi ndaye de osmanlıda değildi..kesinlikle belhanda da böyle değilmiştir..
sanki bana öyle geliyorki tudorun işi gücü fizik gücü ve savunma..

Son düzenleme:
futbolu rakip sahada oynayamazsan bir gun kalecin bir gun stoperin bekin , obur gun on liberon gunah kecisi olur

su macta herkesin sucu digeri kadardir

aynen katılıyorum ben bizim maçı değil real maçını dedim boğuyor diye..
benim bizim maçla ilgili en aklımın almadığı olay şu; bi ara 5 dk da 5 pozisyon filan verip sürekli top kaybettiğimiz bölüm vardıya orda ne bir sahadaki tecrübeli adamlarımızın ne teknik adamın bi oyunu soğutma vs yapmayışı mal gibi izleyişiydi..
hayatımda gördüğüm en kötü Galatasaray oyunuydu o 20 dk..her topmu kaptırılır..?
tudor çok gecikti değişiklikte ama selçuk iyi hamleydi ordada malesef yine bizim götümüze çarpan top rakibin önüne düştü stoper tosiç hayatının vuruşunu yaptı..
inanmazsın verilen onca pozisyona rağmen ben selçuk sinan filan girer atamayana atarlar olacak beraberliği sağlarız diye umutluydum taa ki 2.gol gelene kadar..
bence en büyük problemimiz pas..
büyük maç küçük maç işin magazini pas konusunda sıkıntımız net ortaya çıktı..
serdar bursada bu kadar topla kötü değildi ndaye de osmanlıda değildi..kesinlikle belhanda da böyle değilmiştir..
sanki bana öyle geliyorki tudorun işi gücü fizik gücü ve savunma..

tudor zaten takimi sabote ediyor futbol adina hic birsey yok.
buda yeni degil sezon basindan beri.

Belli ki iyi çalıştırılmıyor Muslera, adam cidden gerilemeye başlamış havası seziyorum. Tam kalecilerin en iyi performans göstereceği yaşta eski performansının gerisine düşmeye başladı. Sanırım getirilen kaleci antrenör mahallenin karpuzcusu

musleranin riko zamaninda mi ne ,bir kaleci antrenoru ile istemiyorum onu filan gibi bir durumu olmustu sanki

futbolu rakip sahada oynayamazsan bir gun kalecin bir gun stoperin bekin , obur gun on liberon gunah kecisi olur

su macta herkesin sucu digeri kadardir

bu dogru fakat muslearda bebekten sonra ciddi bir dusus var

iyice salmıs kendını

bu sevıyede oyle gol kabuol gormez

tembel hayvan gıbı gol yemıs

Derhal kadro dışı bırakılmalı Belhanda'yla beraber.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yedirdiği ilk golde mağlubiyetin yarısı tudor'a yarısı muslera'ya yazar bir de golden sonra rakiplerin 7-8 net pozisyonunda da çok net golü engelledi ama bu yaptığı hatayı telafi etmez

Taffarel gittiğinden beri düşüşte muslera

soyle acıklanabilir musleranın dususu

Limit_Hiz.png

klozeti tasırdıktan sonra viledayla temizlige girismek gibi bir sey

Hayır asıl sıkıntılı konu bu hatayı CL ve Avrupa liginde çok önemli bir maçta yaptığını düşünüyorum da cidden kabullenmek zor olurdu hele ki böylesi konsantrasyonu çok yüksek bir maçta bu hareketin yapılmaması gerekirdi

Ulan Muslera defol git artık senin ne işin var bu takımda Sinan Bolat gibi bi panter şart bu takima

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt