#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimse kusura bakmasın ama son iki maçtır hatalı gol yiyip maçı rakibe çeviriyor huy edindi resmen

XPERIA X

2 gol de musleranın hatası.ilk golü maicon atmasının sebebi musleranın geç kalıp kendisinin de tereddütte kalması başka açıklaması yok

#yönetimistifa
#dursunözbekistifa

Yaktı bugün takımı. Son 1 aydır da eskisi gibi değil. Golden önce de Henrike mi artık yazamayacağım doğrusunu, onun topuna da yanlış çıktı. Yedek kalecimiz çıksın bir maç da Muslera için de daha sağlıklı olur.

İyice çöp oldu çıktı. Şimdi birkaç kişi gelip eleştirenleri hain ilan eder.

Form olarak kötü ama çözümü elden çıkarmak değil

Ağır mallık olur

Çıkar şunu carrascoyu koy

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Klasik skor taraftarı yine gelmiş. Bunlar, maç gelince şl'yi bile alırık diyen, maç kaybedince herkesi gönderen, mantıklı eleştiri geldiğinde lince kalkışan kitle. Nedense bana başka bir kitleyi hatırlatıyor ama neyse.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Klasik skor taraftarı yine gelmiş. Bunlar, maç gelince şl'yi bile alırık diyen, maç kaybedince herkesi gönderen, mantıklı eleştiri geldiğinde lince kalkışan kitle. Nedense bana başka bir kitleyi hatırlatıyor ama neyse.

Yav ne skor taraftari yav bu adamin neyini savunacaksin

Uruguay ın TD si olsam. Şu golu izledikten sonra tutuklama kararı çıkartırım Uruguay sınırları içerisinde. Yok böyle bir gol yani. Sen muslerasın adın muslera. Bu golu yiyecek kadar nasıl düştün ? Sezon sonuna kadar böyle devam ederse, artık musleranında sonu geliyor gibi.

Kuş musun?

Klasik skor taraftarı yine gelmiş. Bunlar, maç gelince şl'yi bile alırık diyen, maç kaybedince herkesi gönderen, mantıklı eleştiri geldiğinde lince kalkışan kitle. Nedense bana başka bir kitleyi hatırlatıyor ama neyse

ben mi skor taraftarıyım? 3 senedir kötü diyorum adam 3 senedir. Hangi maçı kurtardı söylesene 3 senedir? Rolga bile kaç aydır maç yapmamışken gitti maç aldı. Yeter artık 3.5M alan adamı.bu kadar korumayın.

ben mi skor taraftarıyım? 3 senedir kötü diyorum adam 3 senedir. Hangi maçı kurtardı söylesene 3 senedir? Rolga bile kaç aydır maç yapmamışken gitti maç aldı. Yeter artık 3.5M alan adamı.bu kadar korumayın.

Önceki 2 sene savunma rezaletti. Takım kötüydü falan eyvallah. Ama bu senenin bi açıklaması yok.

yallah kovalera

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt