Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle avutun kendisini
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anlat anlat heyecanlı oluyorErcan sen git Belhandayı falan öv. Asistin asistinin asistinininin asistini yaptı diye.
Yav ne skor taraftari yav bu adamin neyini savunacaksinKlasik skor taraftarı yine gelmiş. Bunlar, maç gelince şl'yi bile alırık diyen, maç kaybedince herkesi gönderen, mantıklı eleştiri geldiğinde lince kalkışan kitle. Nedense bana başka bir kitleyi hatırlatıyor ama neyse.
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Klasik skor taraftarı yine gelmiş. Bunlar, maç gelince şl'yi bile alırık diyen, maç kaybedince herkesi gönderen, mantıklı eleştiri geldiğinde lince kalkışan kitle. Nedense bana başka bir kitleyi hatırlatıyor ama neyse.
Klasik skor taraftarı yine gelmiş. Bunlar, maç gelince şl'yi bile alırık diyen, maç kaybedince herkesi gönderen, mantıklı eleştiri geldiğinde lince kalkışan kitle. Nedense bana başka bir kitleyi hatırlatıyor ama neyse
Toparlanacaktır.Yav ne skor taraftari yav bu adamin neyini savunacaksin
ben mi skor taraftarıyım? 3 senedir kötü diyorum adam 3 senedir. Hangi maçı kurtardı söylesene 3 senedir? Rolga bile kaç aydır maç yapmamışken gitti maç aldı. Yeter artık 3.5M alan adamı.bu kadar korumayın.