Bence de kötü durumda Muslera. Bunu inkar edecek halim yok acikcasi.
Ama Muslera'nin dogal olarak insanlarin gözünde belirli bir kredisi olmasinin da pek sasirilacak bir yönü olmamasi gerek yani. Burada Muslera'yi anlatmaya gerek yok, anlatilmasini gerek duran varsa gecmis olsun zaten.
Kimse Muslera'yi iyi oynadi diye savunmuyor zaten, sonucta herkes izliyor maclari. Ama burada kelimenin tam anlamiyla bir kac les kargasi arkadas var. Burada iclerinde biriktirdikleri kini kusuyorlar gözle görülür bir sekilde. Bunu tek ben demiyorum bunu gören cok kisi var bugün de anladik.
Bu bahsettigim arkadaslarin ortak özellikleri sezon basindan beri ne kadar kötü olsalar bile ne kadar sacmalasalar bile Tudor ve Belhanda hususunda bu iki adami sonuna kadar savunmalari ile göze batmalari. Savunmak neyse tamam da, savunabilmek icin kendi adlarina yeni yeni argümanlar uyduruyorlar üretiyorlar. 28 yillik yasamimda görmedigim yeni oyuncu / teknik direktör degerlendirme kriterleri ile karsilasiyorum. Apacik insanlari salak yerine koyuyorular haftalardir.
Bakin Muslera konusunda ben de hassasim burada pek acik acik elestirmemisimdir, ama bu demek degil ki Musleranin bu sezonki performansindan memnunum. Belli ki bir sorunu var, bunu cözmesi gereken adam da basimizdaki 2 manyak adamlar. Biri Tudor eger o cözemiyorsa, ki buna hic sasirmam cünkü insan iliskileri konusunda iyi oldugunu düsünmüyorum, ikinci adam Dursun dur. El atmalilar bu konuya.
Muslera öyle 2 hata ile harcanacak bir adam degil. Bunu kafaniza sokun, sokmuyorsaniz da biz sokariz sorun degil. Satilsin falan diyen arkadaslara da sadece oturma organim ile gülüyorum. Harun Tekin'i alalim yerine demi.