#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senelerdir alternatifi olmayan kalecimiz olduğu için formu düştüğü an göze batmaya başladı tabi bunda teknik ekibin de büyük suçu var neden bu adam hep tek kaldı arkadaş benim de yedeğim eray olsa ben de ilk 11 oynamak için kendimi çok kasmam yani

1 maç olsa da ben de yedeğe çekilip Carrasco'yu deneme taraftarıyım

Carasso çok mu kötü Muslera biraz yedeğe çekilmeli Volkan biraz yedekte kaldı forma girdi.

Zihinsel açıdan sıkıntılı biraz da. Kafayla uzaklaştırdığı topun izahı olamaz mesela. Kafası maçta değil.

Her yan topta yanlis cikiyor gecen sene de bu senede yan toplardan cok gol yeme sebebimiz aslinda,cok severim ama Taffarel sonrasi gelen kaleci antrenorunu gonderdi ki dunyanin en.iyisi deniliyordu demek adam birsey gordu uyardi ki Muslera sevmedi

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu adam iyi de kendine çok güveniyor ondan dolayı hata yapıyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Muslera'ya karşı sevgimiz ve saygımız bâkidir bu arada. Kendisiyle yollar ayrılacaksa da bu efendice yapılmalıdır. Biz nankör insanlar değiliz. Kendisinin katkılarını ve gösterdiği üstün performansları hiçe sayacak halimiz yok. Bu kulüpte çok iyi performanslar sergiledi. Kazanılan büyük zaferlerde ve şampiyonluklarda pay sahibidir kuşkusuz ama şu sıralar gösterdiği performans da yeterli ve kabul edilir değil. Kaleci göndermekten ziyade Muslera'nın üstüne gidilerek, yeniden kazanılmasını da can-ı gönülden isterim. Kendisi jubilesini biz de yapsın hatta ama hatalarını da görmeden gelecek değiliz. Şu gösterdiği performans sene başından beri kabul edilir değil. Gerekirse yedeğe çekersin ama olmaz.

Kendisini çok severim ama son zamanlarda gerçekten kötü. Yenilen iki golde de hata Muslera'da.

Haddinizi bilin , Haddinizi Bilin

1. Felipe Melo
2. Wesley Sneijder

Simdi sirada 3 Fernando Muslera? Haddinizi bilin, haddinizi.

Gelsin Zapatalar gitsin Francolar genç aslanlar kan istiyor.

Zamanında Melo ve Sneijderı nasıl eleştirdiysek Muslerayı da eleştiririz. Hiç kimse bu kulüpten daha büyük değil ve hiç kimsenin kredisi de sonsuza kadar değil. Bu oyunculara biat edeceğinize önce tuttuğunuz kulübü düşünün.

Son düzenleme:
Malatyada kesinlikle oynamamalı çok orta açan bir takım

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence de kötü durumda Muslera. Bunu inkar edecek halim yok acikcasi.

Ama Muslera'nin dogal olarak insanlarin gözünde belirli bir kredisi olmasinin da pek sasirilacak bir yönü olmamasi gerek yani. Burada Muslera'yi anlatmaya gerek yok, anlatilmasini gerek duran varsa gecmis olsun zaten.

Kimse Muslera'yi iyi oynadi diye savunmuyor zaten, sonucta herkes izliyor maclari. Ama burada kelimenin tam anlamiyla bir kac les kargasi arkadas var. Burada iclerinde biriktirdikleri kini kusuyorlar gözle görülür bir sekilde. Bunu tek ben demiyorum bunu gören cok kisi var bugün de anladik.

Bu bahsettigim arkadaslarin ortak özellikleri sezon basindan beri ne kadar kötü olsalar bile ne kadar sacmalasalar bile Tudor ve Belhanda hususunda bu iki adami sonuna kadar savunmalari ile göze batmalari. Savunmak neyse tamam da, savunabilmek icin kendi adlarina yeni yeni argümanlar uyduruyorlar üretiyorlar. 28 yillik yasamimda görmedigim yeni oyuncu / teknik direktör degerlendirme kriterleri ile karsilasiyorum. Apacik insanlari salak yerine koyuyorular haftalardir.

Bakin Muslera konusunda ben de hassasim burada pek acik acik elestirmemisimdir, ama bu demek degil ki Musleranin bu sezonki performansindan memnunum. Belli ki bir sorunu var, bunu cözmesi gereken adam da basimizdaki 2 manyak adamlar. Biri Tudor eger o cözemiyorsa, ki buna hic sasirmam cünkü insan iliskileri konusunda iyi oldugunu düsünmüyorum, ikinci adam Dursun dur. El atmalilar bu konuya.

Muslera öyle 2 hata ile harcanacak bir adam degil. Bunu kafaniza sokun, sokmuyorsaniz da biz sokariz sorun degil. Satilsin falan diyen arkadaslara da sadece oturma organim ile gülüyorum. Harun Tekin'i alalim yerine demi.

Haddinizi bilin , Haddinizi Bilin

1. Felipe Melo
2. Wesley Sneijder

Simdi sirada 3 Fernando Muslera? Haddinizi bilin, haddinizi.
Evet formu düşmüş futbolu bırakması gereken ısımler bunlar muslerayı o katagoriye sokuyorsan senın bılecegın ıs

Agaaaa

Geleni geceni harcadiniz, Muslera'ya dokanamicaksiniz haddinizi bileceksiniz, Muslera bizim kalecimizdir, sahip cikacaginiz yerde yerden yere vuruyorsunuz.
Biz gariban 1 taraftarız mehmet kımseyı harcamadık öyle gucumuz yok ne yazık kı

Kesik yemesi her iki taraf icin de iyi olacak
Bugun 2 gol yedirdi yetmedi
3 2den sonrada yedirmeye calisti ama akhisar atamadi

Melo'yu anmaga gerek yok
Muslera'ya da Inter'den teklif gelse arkasina bakmadan kacar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt