Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.094
- 39.416
- 3.993
bir istatistik paylasmıslarda son 2 sezonda bizim kadar kafa golü yiyen yokmus 25 gol yemisiz fener 9 galiba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şunu aylardır heryerde söylemekten dilimde tüy bitti, iki direğe adam koysa yediğimiz gollerin en az yarısını yememiştik, bu kadar basit. Koca kulüpte bunu akıl edecek bir hoca, bir kaleci antrenörü, bir futbolcu, bir bahçıvan bile yok mudur ya. Herkesi geçtim, Muslera sen bunu niye akıl etmiyorsun. Malatya maçında 2.golden önce arka direğe gider golu yeriz dedim, yedik. Bu maç yine aynısını söyledim golden önce, yedik. hatta 2.yarı bi tane daha yiyorduk. Ya Rıdvan bile söyledi bunu.kardeşim kornerlerde iki kale direğinin dibine Mariano ile Nagatomo'yu koysan olmuyor mu belki onlar çıkartır senin içeri aldıklarını yeter ulan yeter her maç aynı bok yenmez ki
Bugün konuya da yazdım, videoya bakarsanız bütün gollerden önce, Muslera çıkacakmış gibi öne gidiyor sonra tekrar kendine geriye atıyor. Ayrıca ön direğe adam koyla bu iş olmayacak video içindeki gollerin kornerler hariç neresine adam koyacanız
Bugün konuya da yazdım, videoya bakarsanız bütün gollerden önce, Muslera çıkacakmış gibi öne gidiyor sonra tekrar kendine geriye atıyor. Ayrıca ön direğe adam koyla bu iş olmayacak video içindeki gollerin kornerler hariç neresine adam koyacanız
Onu bilmem de arkaya koymali aga.Arkaya atilan her kafa iceri giriyor.