#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir istatistik paylasmıslarda son 2 sezonda bizim kadar kafa golü yiyen yokmus 25 gol yemisiz fener 9 galiba

2 sezondur iyi değil gereksiz övmeye gerek yok.

Hatalarını düzeltmesi lazım, Muslera sıradan bir kaleci değil hatalı işler yapmaktansa kurtarışlarıyla maç aldırması lazım.

3.5 milyon euro maaş veriyoruz hakkı bu oyun değil.

2 sezonda aynı golü 26 kez yemiş ne diyelim.

hakkaten ayak dışıyla kontrol etmeye çalışmak nedir ben maçı izlerken son anda yerde sekmiş muslera napsın demiştim de dışıyla kontrol etmeye çalıştığına dikkat etmemiştim o an

çoğu sefer geri paslara gelişine vuracakmış gibi vücut feyki atıp ayak içiyle sağa çekerdi ama bu dış kontrol nerden çıktı çözemedim (yoksa feyklerin ardından da mı dışıyla çekiyordu tam anımsayamadım)

kardeşim kornerlerde iki kale direğinin dibine Mariano ile Nagatomo'yu koysan olmuyor mu belki onlar çıkartır senin içeri aldıklarını yeter ulan yeter her maç aynı bok yenmez ki
şunu aylardır heryerde söylemekten dilimde tüy bitti, iki direğe adam koysa yediğimiz gollerin en az yarısını yememiştik, bu kadar basit. Koca kulüpte bunu akıl edecek bir hoca, bir kaleci antrenörü, bir futbolcu, bir bahçıvan bile yok mudur ya. Herkesi geçtim, Muslera sen bunu niye akıl etmiyorsun. Malatya maçında 2.golden önce arka direğe gider golu yeriz dedim, yedik. Bu maç yine aynısını söyledim golden önce, yedik. hatta 2.yarı bi tane daha yiyorduk. Ya Rıdvan bile söyledi bunu.

Bugün konuya da yazdım, videoya bakarsanız bütün gollerden önce, Muslera çıkacakmış gibi öne gidiyor sonra tekrar kendine geriye atıyor. Ayrıca ön direğe adam koyla bu iş olmayacak video içindeki gollerin kornerler hariç neresine adam koyacanız

Tüm topçuların anlık beyin felci geçirmesine yol açan hadise.

Rıdvan Muslera arka direğe adam koymalı dediğinden beri bir düzine gol daha yedik ama yok beyfendi koydurtmuyor

yanlara iki adam koy ve kendine gel ulan artık

Bugün konuya da yazdım, videoya bakarsanız bütün gollerden önce, Muslera çıkacakmış gibi öne gidiyor sonra tekrar kendine geriye atıyor. Ayrıca ön direğe adam koyla bu iş olmayacak video içindeki gollerin kornerler hariç neresine adam koyacanız

Onu bilmem de arkaya koymali aga.Arkaya atilan her kafa iceri giriyor.

Onu bilmem de arkaya koymali aga.Arkaya atilan her kafa iceri giriyor.

Onda haklısın knk, ama çıkıp almalı topu artık. Futbol oyunlarında bile bugün sivaslı oyuncunu kafa vurduğu yere orta açınca, yapay zeka çıkıp topu alıyor :D

Kornellerde takımın yarısını kale çizgisine sıralasak bu adam yine golü yer

Rakipler çözdü artık bunu , duran toplarda altı pasın oraya rahatlıkla gönderiyorlar topu.Nasıl olsa kalede golü nasıl yesem diye bekliyor beyefendi

Belki ligin em fazla kornerden gol yiyen takimiz. Defansla da alakasi yok bariz musleranin hatasi. Nasil olurda böyle bir kaleci bu eksini gidermez anlamiyorum.

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Daha önce defalarca söylediğimi tekrar edeyim, dönüp kendi kalesine gol atsa yine bir şey demem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt