#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fransız enazından bikac mac bizi kurtarsın yeter cünkü muslera mental olarak bu sezon maalesef dibe vurmus durumda ceza sahasına gelen 1 tane bile yan topu alamıyor

özgüveni yerlerde adamın o yüzden dinlenmesi kendi yararına,taffarel ayar ceker umarım yoksa isimiz zor

sen demisin ya atikligini kaybetmis filan diye,31 yasinda kaybetmisse bu ozelligini bundan sonra bi cacik olmaz ki ben atikligini kaybettini sanmıyorum,bu herifin baska problemleri var

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11-12 12-13 14-15 maçlarından birkaçını izle yada özetlerini izle maçların. Sıçrayışlarına bak. Sonrada son 2 sene de yediği golleri ve şutlara verdiği tepkilere bak. Ben çok fark görüyorum.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hani gerçekten fesatlık yapmak Muslera gibi bir efsanemizin üstünü karalamak istemiyorum ama yeri gelip Casillas 'ın üzerinin çizildiği günümüz futbolunda Muslera 'da böyle devam ederse kesik yiyebilir

Hani Muslera 'nın şu formuyla sürekli 90 dakika oynaması Carasso 'ya haksızlık olur hepsini geçtim Muslera böyle devam ederse şampiyonluk yolundaki en büyük sorunumuz olabilir bu performansı ...

yemin ederim kafayi yemissiniz, diyecek baska birseyimde yok

Yav kesik yesin zaten Tudor zamanından beri söylüyoruz, formsuz olan her oyuncu muadili varsa yedeğe çekilmeli zaten de hocamız Eray'ı tercih ediyor onu ne yapacağız? Eray yerine Muslera'nın forması kalede dursa daha iyi. Ayrıca satalım edelim diyenler Galatasaray'ı tanımıyor herhalde ne zaman adam satıp yerine düzgün bir oyuncu aldık en son?

Cok bos konusuyorsunuz siz ya.

En son nezaman ceza sahasi disi gol yedik? Adam yedirmio iste ceza saha disi, o kadar alistikki normal gozukmeye basladi.

Direklere 2 tane adam koysa yeter

Cok bos konusuyorsunuz siz ya.

En son nezaman ceza sahasi disi gol yedik? Adam yedirmio iste ceza saha disi, o kadar alistikki normal gozukmeye basladi.

Direklere 2 tane adam koysa yeter

Savunun demıyoruz ama böyle savunmayın

Ceza sahasi disi yedirmiyor da icinde yedirdikleri nolacak

2 sezondur Formsuz oldugunu Kabul etmekte fayda var,yedek kalecimiz olsa belki kendisini yedek birakarak daha fazla calismasini saglardik

Musleradan tek istegim su kodugumun Duran toplarda beklerden birisini direge koymasi. Her büyük kaleci yapiyor bunu, bunu yapmak kötü bisey degil. Nagatomo ya da Mariano kafa topu mu kazanacak sanki. Dik iste birisini oraya. Tafo ve ya Terim bari görüp desin

Fernando Muslera % 47 ceza sahası içi kurtarış yüzdesi ile Avrupa'nın en kötü 4. kalecisi oldu.

Vuruşlar ceza sahası içinden ziyade altı pastan geliyor.Kafayı vuruyorlar hep.En son ne zaman normal bir gol yedik hatırlamıyorum.Hep duran top.

Büyük hatalar yapmış olabilir ama Muslera olmasa şimdiye kadar çok daha fazla gol yerdik. Düşünsenize, kalede kaleci yok!

Reyis göstereceği performansla bizi tekrar şampiyon yaparak bu başlıktaki ukalalara susturucuyu takacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt