İbrahim Anıl
Parçalı Üye
- 11 Temmuz 2016
- 4.761
- 2.205
- 913
carrasso listede mi yoksa erayı mı izliycez lig maçında...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teknik adamlığından bahsediyorum. Aynı şey Bülent Kaptana da oldu. Terim'e zaten son 4 senedir neler neler dendi, hatta Galatasaraylılığı sorgulandı..
Muslera ise ısrarla dokunulmaz gibi. Yok Taffarel yok, yok savunma yok, yok takım kötü, yok 2015'te şampiyonluk kazandırdı.. Hep bir bahane. Avukatı bu kadar savunmaz. Kötü demek şuç gibi geliyor bazılarına. Geçen seneden beri söylüyordum linç yiyordum dün ilk defa çoğunluk kabul etmeye başladı kötü olduğunu.
Yalniz Bülent kaptan berbat ötesi bir teknik direktör, Hagi ile kiyaslamam bile teknik direktör olarak.
Ama taraftarlar tarafindan cok sevilen ve sayilan futbolcularin belirli bir krediye sahip olmasi normal yani. Selcuk da böyle olmustu, insanlar kredisinden dolayi bir yere kadar laf etmiyordu. Yanlis olabilir bu ama bunu degistirmek kolay degil.
Kendi sahsim adina konusacaksam evet bende cok temkinliydim Muslera konusunda simdiye kadar. Kötü durumda oldugunu ben de kabul ederim ama adama hakaret edecek kadar da degil yani. Bazilari öyle konusuyor ki sanki bu adamin bu kulüpte hic bir gecmisi yokmus gibi yeni gelmis kötü bir futbolcu gibi.
Muslera öyle hemen silinip atilacak bir adam degil. Sorunu tamamen koparip atmaktan ziyade oturup cözmeye calismak lazim.
Alttaki yorumu okudunmu
Alttaki yorumu okudunmu
abv juve
gecmıs olsun huseyın sevkı topuzHangi yorum
gecmıs olsun huseyın sevkı topuz
Bu sene ceza sahası içinden Muslera 'nın kurtarış yüzdesi %47 bu da avrupa da en düşük yüzdeye sahip olan 4. kaleci olduğunu gösteriyor maalesef Volkan 'dan bile geride bu konuda bu yıl
Hani bilmiyorum formsuzluk filan değil artık bu çok ciddi bir sorun var Muslera 'da
özellikle sağından gelen topları hiç alamıyor adam
31 yaş??Atletikliğini kaybetmiş. Eski maçları izliyorum da ok gibi zıplıyor. Şimdi düz topa sıçrayamıyor. Of muslera ne hale geldin be. Yaşında kaleci için normal. İnşallah düzelirsin.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi