#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teknik adamlığından bahsediyorum. Aynı şey Bülent Kaptana da oldu. Terim'e zaten son 4 senedir neler neler dendi, hatta Galatasaraylılığı sorgulandı..

Muslera ise ısrarla dokunulmaz gibi. Yok Taffarel yok, yok savunma yok, yok takım kötü, yok 2015'te şampiyonluk kazandırdı.. Hep bir bahane. Avukatı bu kadar savunmaz. Kötü demek şuç gibi geliyor bazılarına. Geçen seneden beri söylüyordum linç yiyordum dün ilk defa çoğunluk kabul etmeye başladı kötü olduğunu.

Yalniz Bülent kaptan berbat ötesi bir teknik direktör, Hagi ile kiyaslamam bile teknik direktör olarak.

Ama taraftarlar tarafindan cok sevilen ve sayilan futbolcularin belirli bir krediye sahip olmasi normal yani. Selcuk da böyle olmustu, insanlar kredisinden dolayi bir yere kadar laf etmiyordu. Yanlis olabilir bu ama bunu degistirmek kolay degil.

Kendi sahsim adina konusacaksam evet bende cok temkinliydim Muslera konusunda simdiye kadar. Kötü durumda oldugunu ben de kabul ederim ama adama hakaret edecek kadar da degil yani. Bazilari öyle konusuyor ki sanki bu adamin bu kulüpte hic bir gecmisi yokmus gibi yeni gelmis kötü bir futbolcu gibi.

Muslera öyle hemen silinip atilacak bir adam degil. Sorunu tamamen koparip atmaktan ziyade oturup cözmeye calismak lazim.

Yalniz Bülent kaptan berbat ötesi bir teknik direktör, Hagi ile kiyaslamam bile teknik direktör olarak.

Ama taraftarlar tarafindan cok sevilen ve sayilan futbolcularin belirli bir krediye sahip olmasi normal yani. Selcuk da böyle olmustu, insanlar kredisinden dolayi bir yere kadar laf etmiyordu. Yanlis olabilir bu ama bunu degistirmek kolay degil.

Kendi sahsim adina konusacaksam evet bende cok temkinliydim Muslera konusunda simdiye kadar. Kötü durumda oldugunu ben de kabul ederim ama adama hakaret edecek kadar da degil yani. Bazilari öyle konusuyor ki sanki bu adamin bu kulüpte hic bir gecmisi yokmus gibi yeni gelmis kötü bir futbolcu gibi.

Muslera öyle hemen silinip atilacak bir adam degil. Sorunu tamamen koparip atmaktan ziyade oturup cözmeye calismak lazim.

ben teknik adamlığı iyi demiyorum ama bahsettiğim şey kimsenin dokunulmaz olmadığı. Vefa,kulüpte sembol olmuş kişiler elbette bir kulüp için önemlidir ancak kötü olana her şey denebilir.

Futbol artık eskisi gibi amatör değil. Dünyanın en pahalı sektörü açık ara ve gittikçe büyüyor. Bu yüzden eskiden iyiymiş,kişiliği iyiymiş falan eski devirde kaldı. Açıkçası bunu en az isteyen de benim. Çünkü futbolun amatör ruhu beni çeken şey ama malesef günümüzde değişti bu.

Eğer sen her ay,her yıl maaşını alıyorsan her zaman da aynı performansını göstermek zorundasın. 2 sene öncesine maaş vermiyorlar, bugüne veriyorlar.

Elbette her oyuncunun,her teknik adamın hata kredisi olmalı ama bu uzun süredir devam ediyorsa "dur" demek gerekir. Muslera'da formsuzluk bu maçta ya da bu sene çıkmadı, 2.5 senedir çok vasat durumda. Kendisinden beklenen çok daha fazlasıyken her geçen gün daha kötüye gidiyor. Taffarel ile alakalı olmadığı dün de görüldü.

Ya ciddi bir uyarı lazım ya da sene sonu yollanması lazım.

muslera kesik yemesi lazım ama onu kesecek kaleciler ondan beter bana göre

Muslera dunku Beto performansını izlediyse utanmıştır herhalde..

Bir zamanlar Turkiyenin en iyisi, dunyanın en iyilerinden biri dediğimiz Muslera git gide vasat bir kaleci haline dönüştü..

Taffarel de olmadına ragmen.. Selçuk ile birlikte takımın en çok kazanan oyuncusu olmasına ragmen..

Ya duzelir yada sene sonu gider.. Hic kimse Galatasaraydan buyuk degil.

Yavas yavas genc yetenekli kaleci arayalim

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

Kaptanlığın tez zamanda alınması lazım hem kaptan olan dağıtıyor kendini hemde hakemler kalecilerin kaptanlığını sallamıyor. İtiraz için kalesinden çıktığı an sarıyı yiyor. Ulan bu adam kaptan herhalde penaltıya itiraz edecek şerefsizler

Bu sene ceza sahası içinden Muslera 'nın kurtarış yüzdesi %47 bu da avrupa da en düşük yüzdeye sahip olan 4. kaleci olduğunu gösteriyor maalesef Volkan 'dan bile geride bu konuda bu yıl

Hani bilmiyorum formsuzluk filan değil artık bu çok ciddi bir sorun var Muslera 'da

Bu sene ceza sahası içinden Muslera 'nın kurtarış yüzdesi %47 bu da avrupa da en düşük yüzdeye sahip olan 4. kaleci olduğunu gösteriyor maalesef Volkan 'dan bile geride bu konuda bu yıl

Hani bilmiyorum formsuzluk filan değil artık bu çok ciddi bir sorun var Muslera 'da

özellikle sağından gelen topları hiç alamıyor adam

özellikle sağından gelen topları hiç alamıyor adam

Eskiden Muslera 'yla karşı karşıya kalsa bile rakip ulan ne olsa Muslera var diyordum içim rahattı üst üste kurtarışlarla şov yapıyordu mesela frikik olunca ulan nasıl olsa Muslera yemez diyordum

Şimdi Muslera 'ya geri pas atılsa kalbim içerde taklalar atıyor korner olduğu zaman golü yedik gözüyle bakıyorum artık

Hani formsuzluk olsa gelip geçici bişey olurdu 14/15 sezonundan beri sürekli düşüşüne devam ediyor

Atletikliğini kaybetmiş. Eski maçları izliyorum da ok gibi zıplıyor. Şimdi düz topa sıçrayamıyor. Of muslera ne hale geldin be. Yaşında kaleci için normal. İnşallah düzelirsin.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Atletikliğini kaybetmiş. Eski maçları izliyorum da ok gibi zıplıyor. Şimdi düz topa sıçrayamıyor. Of muslera ne hale geldin be. Yaşında kaleci için normal. İnşallah düzelirsin.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
31 yaş??

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt