#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dany'leşti iyice, şu yaptığı garip garip işlere son vermeli artık.

Len basın gidin. Eleştirecek adam yokmuş gibi...

Tövbe... :D

Çok iyi kaleciler hep arada garip garip işler yapar. Normal karşılanmalı.

Mancini'nin ödünü patlattı dün 2 pozisyonda

Hic anlam veremiyorum bu yaptiklarina. Mac boyunca cani mi sIkIlIyor yoksa. Icine Dany mi kacti, onun hareketlerini mi özledi. Gercekten ilginc.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=CicgGlbMuTc[/media]

dün yan toplarda harikaydı

ligdeki her kaleci o topları sektirirdi ve 1 gol öyle yerdik

Muslera - Melo - Sneijder !

formsuz olan kaleci o yan topu kolay kolay kurtaramaz

keza makyüzün şutunuda öyle

Dün yaptığı riskli hareketler,Rize maçındaki penaltı yaptırışı,Chelsea maçındaki hatalı çıkışı,Antalya maçında yediği ilk gol bana formsuz olduğu izlenimini veriyor.Anormal kurtarışları da var tabii ki.

Ayaklarına hakim değil. Biraz daha sağlam vurmalı toplara. Bir ara Taffarele de sürekli geri pas ata ata gol yemiştik. Çok geri pas yapıyoruz kaleye. Hem de riskli geri paslar.

Dün yaptığı riskli hareketler,Rize maçındaki penaltı yaptırışı,Chelsea maçındaki hatalı çıkışı,Antalya maçında yediği ilk gol bana formsuz olduğu izlenimini veriyor.Anormal kurtarışları da var tabii ki.

olur öyle arada

cok takıyolar hata yapmasını.insan bu hata yapacak

yok şunu yapıyor yok bunu yapıyor ne gerek var yazmaya.iyiyse iyi yazın gidin.kötüysede yazmayın zaten herkes yazıyor

olur öyle arada

cok takıyolar hata yapmasını.insan bu hata yapacak

yok şunu yapıyor yok bunu yapıyor ne gerek var yazmaya.iyiyse iyi yazın gidin.kötüysede yazmayın zaten herkes yazıyor

Ben takmıyorum hata yapmasını,Muslera bu düzelir.Ki zaten kötü de değil.Sadece biraz düşüş var onu belirttim.

BiUqEqFCYAAquK-.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt