#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yakında drogba sana kale vuruşunu bile kullandırtmaz oralardan gol atmaya falan çalışabilir şaşırma.

olmasan bu maç farka giderdi.

Büyüksün !

İlk golü yememesi lazımdı ,

ama öyle bir oyun oynandıki kızamıyorum bile

Topla oynamada bir çok futbolcumuzu geçmiştir,gol lazımken adama 35-40 kere dönmüşüzdür pasör Muslera sanki,farkı önlediği için tşk tek isteğim her gelen topu degajla ileri dikmesi zaten defler ortasaha 2 pas yapamıyor atma yani.

Sen bile son haftalarda kötüsün be başkanım neler oluyor size böyle.

Selcukun Burakin 2 Milyon üzeri para aldigi yerde Muslera kemiksiz 4 Milyonu hak ediyor.

Kacirmayin lan böyle adami, uzatin kontratini !!!

Takımla birlikte Muslera da çöktü, kaç haftadır yakıyor takımı.

İlk Chelsea maçı, gereksiz çıktı, müdahale edemedi golü yedik.

Rize maçı, çıkmasa gol olma ihtimali yok, çıkıp penaltı yaptı.

İkinci Chelsea maçı, ilk golü hiç bir doğru düzgün kaleci yemez, Ayı Volkan falan yer.

Kayseri maçı, topu çok kötü yere atarak pozisyon doğmasına sebep oldu, ayrıca bu kadar dar açıdan gol yemesi de hataydı.

Muslera da salaklaştı son haftalarda . Mesela bu maç 90 dakika top gelmedik kendisinde 90+5'te geldi gol yedi .

bu saçma sapan sezon yuzunden bi sneijder bir de muslera yı kaybedersek harbiden keita ve ribery i kaybettiğimiz dönemlerdeki travmayı yaşarım belkide kat kat fazlasını

O pozisyonda yapacak bişey yoktu ama o pozisyona da neden olan kendisi.

Dikkat ettiysen son haftalardaki yediğimiz gollerde hatası defanstan az olsa da azımsanacak kadar değil . Chelsea maçında yediği ilk golde de hata vardı . Sonra maç koptu gitti o ayrı .

bunu kimse tartismaz, kuskusuz son haftalarin kahramani.

adam her macta hata yapip takimi yakti.

kimse görmek istemiyor. antalya maci basit gol, rize penalti yaptiriyor, kaleden cikmasa hicbirsey olmayacak.

chelsea maci ilk macta kaleden cikmasa gol olmaycak, 2 mac antalya maci

benzeri basit bi gol, top seksede. bugünki mac top karsi tarafa gönderecegine

topu yanlis yere gönderip dönüp komedi gibi gol yemesi.

önceki maclardaki kisa düsürdügü top tehlikesinden bahsetmek istemiyorum bile

ayagi kirildigi mac hata yapip gol olmasi, o a maci almistik galiba ? yoksa yine onun sayesinde mac gitmis olacakti.

takim ne kadar ruhsuz olsada forvetler ne kadar formsuz olsada chelsea maci haric hepsi alinabilinirdi.

o mac bile hata yapmasa farkli olabilridi.

kaleci bi takimin yarisi olmasi gerkirken bizimkisi tam risk faktörü olmus.

burda herkes formsuz ya ne yapalim olur böyle seyler gibi yorumlar yapmakta.

ama asli cok yetersiz bi kaleci olmakta.

edit: tabiki antrenörde yapcagini yapti ama bu kaleci yetersiz oldugunu degistirmez !!!

ben bunu yeni yazmiyorum geldigingen beri yaziyorum bu topice az da kavga etmedik bundan buralarda.

ama artik gercekler iyice göze batmaya basladi bunuda görün !!!

Yer yer hata yapıyor ama hataları Melo ile birlikte en son gündeme gelmesi gereken iki oyuncudan biri.

Tapatalk reyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt