#1 Fernando Muslera (K) (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben muslerainin formsuz olduguna katilmiyorum önceki seneler ujfa filan vardi stoper fazla is düsmüyordu.

orda bile aptalca hatalari oluyordu kimse görmüyordu veya görmemezlikten geliyordu.

simdi stoper hakan balata olunca yetersizligi hepten ortaya cikiyor.

idare edilcek bi kaleci ama her zaman bomba patlatacak durumu var.

yinede kaleci bulmak kolay degil iyi stoper önüne koyuldumu görevini yapar yetersiz bulsamda.

ben muslerainin formsuz olduguna katilmiyorum önceki seneler ujfa filan vardi sotper fazla is düsmüyordu.

orda bile aptalca hatalari oluyordu kimse görmüyordu.

yinede kaleci bulmak kolay degil iyi stoper önüne koyuldumu görevini yapar

yetersiz bulsamda.

ya hacı amacın ne? 5000 tane mesajı arka arkaya tek başlığa yazmışsın. tamam dikkat çektin şimdi git lego'larınla oyna.

Saçmalıyorsunuz bu takımda 1-Melo 2-wes&musleradır . Herkes bazen kötü oynar messi bile. Size zapata müstahak

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ahahahah lamalara bak formsuzmus muslera bi gidin len biktim sizin gibilerden.Bunu diyenler eldeki amrabati hayrovice degisenlerle,ontiverodan tevez bekleyenlerle ayni lamalar.

Galatasaraylı olmak çok büyük bir onur. Muslera'yı çok beğeniyorum. O kalecilik için yaratılmış biri. Ben çok iyi bir kaleciydim ama itiraf ediyorum o benden de iyi kaleci. Kendisiyle Güney Amerika'da tanıştım. Ancak burada rahatsızlığım yüzünden karşılaşamadık. Bana formasını gönderdi. Kendisine çok teşekkür ederim

Bugün Turgay Şeren demiş Muslera için

Galatasaraylı Sporcular Derneği'nden Turgay Şeren'e Ziyaret - 18.04.2014 19:04 (KULÜP HABERLERİ) / Galatasaray.org

Son mesajlardan sonra bu konuyu kilitleyin ve mümkünse silin. Diğer takım taraftarı g.tleriyle gülüyorlardır. Muslera ve adı her ne zıkkımsa o kaleciyi yanyana yazıp birde benzetme yapıyorlar.

Arkadaş insanı kanser edersiniz. Yatın kalkın bu adama şükredin ki takımdan gitmesin.

Son mesajlardan sonra bu konuyu kilitleyin ve mümkünse silin. Diğer takım taraftarı g.tleriyle gülüyorlardır. Muslera ve adı her ne zıkkımsa o kaleciyi yanyana yazıp birde benzetme yapıyorlar.

Arkadaş insanı kanser edersiniz. Yatın kalkın bu adama şükredin ki takımdan gitmesin.

İmzamı atıyorum. Takıma bu yıl kızdımda burdaki mourinho taraftar sayısıda az değil. Bizi bayern sanıyorlar

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ya hacı amacın ne? 5000 tane mesajı arka arkaya tek başlığa yazmışsın. tamam dikkat çektin şimdi git lego'larınla oyna.

yasini bilmiyorumda tahminime göre 20 lerde, bu yaslardaki biri 40 yasinda adam legolarinla oyna diyor :), tamam olur.

yanliz topicin tamaminda 5000 tane yorum yok ona göre.

Muslera City, Chelsea, Spurs veya Liverpoolde her hafta ilk 11e girecek kadar iyi kaleci, bu kadar iyi kaleci bu kulüpte oynadigi için şükredin.

Ayrica dogru dürüst defanscilarimiz olmadigi için bu kadar gol yiyoruz, kaleye Casillas koy o da bu kadar gol yer.

İyi ki 2-3 maç sallandı hemen adamı asmışsınız.Dünyanın en iyi kalecileri bile hata yapar.Ne çabuk unuttunuz Leo Francoları,Zapataları.Hatta Muslera nın 1 aylık sakatlığında kalede Erayın oynadığı günleri.Formsuz bir dönem geçiriyor olabilir yalnız bir hatasını bulunca zaten kötü kaleciydi demek açıkçası saçmalık.Muslera çok iyi bir kalecidir ve Avrupa nın büyük klüplerinde oynayacak kapasitesi vardır.Burada birkaç tane Hıncal Uluç tarzı yorumlarla da kalitesinden birşey kaybetmez.

Onur, iyi bir kaleci. Cizgide Muslera'dan daha bile iyi hatta. Yine de totalde Muslera'dan iyi bir kaleci degil. Fakat bizim icin Onur, Muslera'dan daha ideal bir kalecidir. Bu bir gercek.

ben muslerainin formsuz olduguna katilmiyorum önceki seneler ujfa filan vardi stoper fazla is düsmüyordu.

orda bile aptalca hatalari oluyordu kimse görmüyordu veya görmemezlikten geliyordu.

yinede kaleci bulmak kolay degil iyi stoper önüne koyuldumu görevini yapar yetersiz bulsamda.

Az geri gitsem senin de Muslera süper kaleci ya diye mesajını bulur muyum merak ediyorum.

Çok çabuk tepki veriyorsunuz.Hem kaliteli hem karakterli.10 numara bir kalecimiz var.

Sakin olun az hele.

Beyler yaklasik 2 3 aydir muslera formsuz yaziyorum bazi kekolar hala formda falan diyolar . Gozunuzu nereye soltunuz

Çok iyi bir paraya alıcısı çıkarsa eğer Onur'un takıma kazandırılması koşuluyla satılabilir.

Onur olmazsa. Kalsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt